Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

sidetmedord.no fortjener ros

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

sidetmedord.no fortjener ros

mars 17 2016 - 17:11
Jeg er ny bruker, men har bare positivt å si om siden og forumet. Det har hjulpet meg til å innse at jeg faktisk ikke er alene, og jeg er sikker på at det hjelper veldig mange andre også :) For ofte er det ikke det å være alene som er det verste, men å -føle- seg alene.

Så.. Takk ---<-@
Avatar

Re sidetmedord.no fortjener ros

mars 17 2016 - 17:59
Helt enig med ingen sjelefred. Har opplevd støtte fra brukere. De som drifter og sitter våkne kveld etter kveld ved nettsidene og hjelpetelefonen gjør en formidabel god jobb og for eget vedkommende livreddende innsats.

Stor takk til sidetmedord.no, Arne, Hilde, Jorunn og alle dere gode mennesker
Avatar

Ja, sidetmedord forjener ros...

feb 15 2017 - 00:03
Ja, det er flotte sider!
Avatar

Enig

mars 25 2017 - 21:30
Enig, denne siden er utrolig bra! Man kan snakke med andre på forumet og de som er administratorer! Veldig fornøyd med dette forumet!
Avatar

Også enig!!

sep 3 2017 - 10:10
Har fått muligheten til å diskutere tanker og vonde følelser her som ikke jeg kunne delt rundt. Det har hjulpet meg utrolig på veien videre. Får gode og konstruktive tilbakemeldinger på tanker og spørsmål jeg har. Så tusen takk for all god hjelp. Jeg kommer til å bruke denne siden en stund videre.
Avatar

Hei

sep 3 2017 - 14:11
Synes det er fantastisk at det finnes et slikt forum, det er til stor hjelp. Jeg har fått to venninner her inne fra og føler meg tryggere på andre mennesker. Det er også til støtte å lese om andres erfaringer og gi og få støtte og råd.
Til forsiden