Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

kommentar om dette forumet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

kommentar om dette forumet

april 26 2011 - 19:40
Jeg må bare si at dette forumet er kjempebra oppfunnet!!!!
for meg og min del har det forandret hverdagen min! også livet mitt!!!!
det drar meg faktisk ikke lengre nedi, men heller opp. Har gitt meg ganske mye. Man møter fantastiske mennesker inne her, som er forståelsesfulle og gode, herlige. og i den virkelige verden" så kan det være vanskelig å finne slike mennesker med medfølese og forståelse. vertfall av det jeg har erfart. der jeg har søkt noen til å betro meg til men ikke fant.(mener ikke da folk i psykisk helsetjenesten,men vanlige folk).
ikke alle er interesserte å sitte å lytte på hvordan man har det, dem har ikke forståelse. og man ser bare lykkelige mennesker som regel. Kankje ser man det at det er flere mennesker som sliter mer enn vi egentlig aner? mange går med en maske, og tar på seg ett smil.
jeg tror dette er en ganske fin side å åpne seg opp på.
samtidig som jeg diskurtete engang på et kurs. at det er veldig lite snakk om psykisk helse og at det er ett tabu emne idag i samfunnet. skal ikke så langt tilbake(noen år siden) der jeg selv gikk på skolen, for lite snakk om. psyksisk helse, og hva angst er blant annet. det var ingenting snakk om psykisk helse,som jeg kan huske og helesøstren var sjelden gang innom.
Jeg syns at skolen burde være et arena der man har mye fokus på helse/psykisk sykdommer/forebygging og info. Hva man kan gjøre og ikke minst vite at det er hjelp å få. jeg kunne ikke vite hva angst var for noe når jeg gikk på ung.skolen. kanskje litt, men visste lite om ha det var.
ikke minst å forebygge ensomhet noe som burde takes som alvorlig.
psykiatrien burde være mere frampå å vise seg fram, reklamere,vise seg i avisene, på tv, overalt i media.kanskje så hadde det ikke blitt tabu og folk mindre redd for å snakke om problmer og sånt?eller å søke hjelp, så ikke man skal bli stemplet som gal, rar osv.
Kankje kan man tatt tak i tingene tidligst som mulig. tror mye kan forebygges mens man er i ungdomsårene, for er der mange kan slite, takle ting, der de er i en vanskelig alder.
dette forumet er med på å spre noe viktig.
jeg kan nevne masse fordeler ved å ha dette forumet enn negative.

det betyr ganske mye at det finnes noe slikt der man kan komme i kontakt med andre som å sliter med hverdagen, er ensom. har utfordringer, deler erfaringer, der man kjenner seg igjen. det gjør godt å vite at det ikke er bare meg som er ensom her. siden jeg føler at alle andre har noen.
før jeg fant denne forumet var livet mitt mye mørkere,tyngre og kjedelig!
Det har vært til stor hjelp. og jeg får råd og tips og ikke minst støtte!kanskje håp.
Kankje også nye bekjente og venner etterhvert. håpet ligger der.
istede for å sitte på fb å se at andre lever det gode livet og har mange andre rundt seg,mens jeg sitter for meg sevl og føler meg alene.
Nå vet jeg at jeg ikke er alene. Nå har jeg en plass jeg kan gå til, uten at noen sier at jeg synes synd i meg selv, eller syter.
her kan man skrive ned alt.
jeg syns det er godt å bra at alle deler sine tanker, bekymringer, ¨følelser, erfaringer, det er så godt å skrive ned. så føler man seg mere lettere etterpå.
og ,man føler at andre bryr seg. at noen bryr seg har mye å si.
hvis ingen bryr seg, hva da har man igjen å leve for?
det er absolutt ikke noe negativt om noen sier negative ting. dette er nesten som litt medisin,på en måte. Dagene blir heller ikke så lange!!!!
jeg er så takknemlig for at denne siden er oppfunnet!!. håper den aldri legges ned.. og det er ikke minst interessant å lese!
jeg føler jeg har lang vei til å takle min hverdag,hele tatt få til en, takle utfodringer, klare meg selv. men dette har løftet meg liten del oppover når jeg er ganske depressiv, har dårlige dager. for jeg sitter mye og kjeder meg. selvsagt så er det ikke det samme å være sosial som når man er face til face, eller er sosial i virkeligheten.
men hjelper å få skrevt ned til på papir. for jeg har så mye jeg vil si og skrive. det er godt å kjenne på at noen er i samme bås.
og kanskje finner man noen man kan bli godt venner med:)
tror det kan knyttes gode bånd her:)
ikke minst man kan komme med gode råd, muligheter for å komme seg videre i livet. noe som er ganske sant! man kan hjelpe hverandre og finne løsninger
stor takk for at dette forumet ble opprettet.
jeg kan skrive under på at dette er noe bra! :-)

Til forsiden