Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

for gammel?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

for gammel?

feb 10 2013 - 17:47
Jeg synes det kan være ok å gå inn på forumet for å se etter likesinnede, men har inntrykk av at det er mest unge, og når en er 58 blir det vanskelig. Har fått en nettvenn på ca. samme alder men savner flere. Jeg er en ensom dame som har vert gjennom en del skuffelser de siste årene.
Avatar

La nå ikke alderen hindre deg

feb 10 2013 - 20:00
Selv om mange av oss her er unge, finnes de som er mer moden til sinns enn hva alderen tilsier. Seff er det forskjell på folk, ser den, men kanskje man kan lære noe av hverandre for det? Ha ett åpent sinn så skal du se det løser seg :) Lykke til!
Avatar

Re: for gammel?

mars 2 2013 - 20:56
Er ein 57 år gammal mann som har byrja å skrive på forumet etter å ha nytta tenesta sidetmedord i fleire år. Eg har også lagt merke til at dei fleste her er yngre. Det kan nok vere eit lite problem når ein vil ha nettvenner. Men på forumet elles bryr eg meg ikkje om det. Då eg var ung var eg redd for å innrøme slike problem som vert tekne opp her. Vi er nok fleire middelaldrande som kan ha godt av å bruke ein slik nettstad.
Avatar

alder...??

mars 3 2013 - 12:31
Likevel, det er fint å se at det iallfall er noen "godt voksne" her. Selv er jeg 54 år....
Avatar

bra

mars 3 2013 - 13:00
Det er bra og vite at ikke alle er helt unge, helst med tanke på nettvenner, ja. Har hatt noen forespørsler som jeg ikke har hørt mer fra, og tenkt at det er p.g.a. alderen. Men noen kan man jo ha mye annet til felles med.
Avatar

for gammel?

mars 30 2013 - 20:54
Dame på 55 år her. Ikke for gammel til hverken å skrive eller få ei ny venninde eller to. :-)
Avatar

for gammel

juni 22 2013 - 17:48
Første dagen jeg prøver å gjøre meg kjent med dette forumet. Jeg har datavegring så nå har jeg virkelig overgått meg selv!!!
Jeg er 60 år og føler at mulighetene for å få et bra liv blir vanskeligere og vanskeligere etter hvert som tiden går.
Ensomhetsfølelsen og angsten gjør livet mitt ganske svart.
Jeg er ufrivillig barnløs, som det heter, og har derfor ikke noe å hente der heller.
Jeg har mange interesser, men depresjon og angst tar så mye energi at det å sette i gang med noe er som å klatre opp Mount Everest!
Noen som kjenner seg igjen???
Avatar

hei btorhild

juni 23 2013 - 09:51
Det er en stund siden jeg skrev "for gammel" og da jeg så ditt innlegg nå kjente jeg meg godt igjen. Jeg er heller ikke noen flink pc-bruker. Vi har nok mye felles, så jeg sender en venneforespørsel, hvis jeg får det til og du er interessert....
Avatar

Forumet!

aug 15 2013 - 22:41
Hei. Er ny her,og har ikke snakket med så mye folk enda:) For meg,så betyr denne nettsiden og ikke minst hjelpelinjen utrulig mye for meg! Ikke misforstå meg,men jeg er glad at jeg ikke er den enste i Norge,som sliter med angst. Håper på å få kontakt med andre,i samme situasjon som meg etterhvert! Ønsker alle en riktig fin kveld videre og ei god helg! Legg meg gjerne til som venn,hvis noen føler for å få luftet tankene sine:) Jeg er her for alle,uansett livsituasjonen er!
Avatar

hei

aug 19 2013 - 18:05
Man er ikke for gammel. SPiller ingen rolle hvilken alder man har når man sliter psykisk.. :) Så ikke tenk på det :)
Avatar

Hei.

aug 19 2013 - 19:26
Er ny på forumet her selv. Jeg havnet nok litt sånn midt på treet kanskje? Kroppen er blitt 39 nå, men ser ikke meg selv som det inne i hodet mitt.
Avatar

For gammel ?

des 30 2013 - 16:11
Jeg er 63 men føler meg som 36, haha. Jeg er vell ikke for gammel til å få venner ???
Alder er bare et tall, men sjelen er en evighetsvandrer.
Avatar

Re: for gammel?

mai 6 2015 - 21:54
Da blir vel jeg en av de unge siden jeg fortsatt er i 20 årene (28) :)

Dette er et spennende tema.

Jeg er en type som vanker mye rundt i de ulike miljøene for personer med psykiske helseutforinger. Jeg møter mange folk i alle aldre. Det rare er at jeg ikke ser på meg selv som en spesielt sosial person (jeg liker å kalle meg for en introvert) Men jeg liker også treffe mennensker og da helst mennesker jeg har noe felles med. Med mine utfordringer og livsistuasjon så er det også viktig at jeg kommer meg ut blandt folk og ikke isolerer meg. Så jeg må presse meg selv en del, men det er noe jeg tjener på i lengden.

Jeg vil tro at alder spiller ingen rolle hvis man deler lidenskapen for de samme interessene. Problemet er da at mange eldre ikke deler de samme interessene som meg. Jeg er interessert datamaskiner og teknologi og jeg liker å følge med på de nye raske endringene. Mange eldre idag er ikke vant til denne raske teknologiske utviklingen. Derfor er det svært få av de eldre jeg har møtt som jeg kan dele disse interessene med. Jeg vil også tro at det samme gjelder for den generasjonen som er født inn i den samme tiden som meg, med raske teknologiske nyvinninger.

Noen av de spennende spørsmålene jeg sansynligvis ikke vil få svar på før jeg er blitt godt voksen er: Vil jeg ha mer til felles med generasjonen som kommer etter meg enn de som kom før meg? VIl jeg greie å henge med i tiden og utviklingen?

Jeg liker selv å tro at jeg vil ha mer til felles med de som kommer etter meg. Jeg liker å tro at jeg vil kunne klare å henge med i den stadig raskere utviklingen. Men jeg kan jo ta feil. Kanskje blir jeg sliten og trøtt til slutt. Jeg har mange mange år forran meg enda. Det blir spennende å se.

Men jeg vil også si at det er fryktelig givende og gøy når jeg møter eldre som overasker meg med sine tekniske kunnskaper og iver i å følge med i tiden. Det er sjelden jeg møter dem, men noen er det.
Avatar

Zomergen

okt 2 2015 - 17:02
Det ligger endel tilsvar til deg på det du har postet tidligere, bl.a. fra meg:-). Jeg er stadig innom forumet for å se om det er noen å kommunisere med, av den grunn at jeg føler det hjelper meg.
Lykke til, tror ikke alder spiller noen rolle, jeg er eldre enn deg.:-).
Avatar

for gammel......................?

juni 6 2016 - 13:05
Jeg er 55 år og opplever at det er mange flere på vår alder her inne. Selvfølelig er det mange unge også, men jeg finner interessant lesning blandt alle aldersgrupper :)
Til forsiden