Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Viktigheten med dette forumer er:

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Viktigheten med dette forumer er:

feb 20 2012 - 00:29
For meg er det bare positivt å vite jeg er ikke alene,for hvem av mine andre venner vil innrømme noe sånt ovenfor meg?Aldri.Det virker som ett tabu men det burde ikke være det.Selv om jeg har problemer så vil jeg likevel prøve å gi andre håp å glede bare dem våger å bli kjent med meg.Jeg har mangen drømmer,utrolig oppfinnsom å vet jeg er til for å glede andre men da må man finne likesinnede mennesker for å kunne dele felles interesser å det har ikke vært enkelt for meg å finne pgr min angt og depresjoner,det tar tid å bli kjent med andre å føle seg trygg nok til å tørre å være mere seg selv.Så med dette forumet håper jeg det kan både gi meg men også andre lyset i den mørke tunellen.
Avatar

Re: Viktigheten med dette forumer er:

feb 20 2012 - 00:54
Er litt lite innlegg her syns jeg, men fint å vite at noen er her :)Håper du har funnet noen å skrive med!
Avatar

= deg

juni 25 2014 - 15:19
Veldig enig med deg Blomsterknoppen -godt skrevet!
Avatar

Blomstertoppen =)

okt 19 2014 - 01:38
Veldig bra skrevet blomsteroppsatser =) jeg er mest aktiv på gruppa om ensomhet. Men savner litt flere innlegg og aktivitet. Jeg er fortsatt veldig ny her. Er det mer aktivitet på privat melding?
Leter etter folk i samme situasjon, altså samme alder eller litt eldre, helst jenter, gjerne felles interesser =) litt vanskelig å vite skjønn ut i fra brukernavn...
Klem
Avatar

Ble medlem i dag

okt 23 2014 - 01:16
Har lest litt inne her og funnet ut at det er mange andre som har lignende tanker som meg. Er ikke unormalt å være ensom eller deprimert. Har følt at jeg blir flau fordi jeg ikke har venner her jeg bor, men kanskje jeg lærer å slutte å være det. Kanskje jeg til og med kan få meg en venn her inne.
Til forsiden