Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Vennskap

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Vennskap

mars 22 2012 - 17:25
"vennskap" var søkeordet som førte meg hit... Ikke for å sutre og klage, men for åpenhet, tillit -ja det vennskap er for meg! Kanskje jeg ikke har skjønt denne siden riktig? Ble litt skremt av innleggene om selvmordstanker, selvskading og destruktiv fremferd...
Avatar

Re: Vennskap

mars 22 2012 - 17:52
Det er vel en side for alle rekker enten en kommer fra den ene siden eller den andre.

En trenger slettes ikke bli skremt av hva folk gjør eller tenker på. Når en ekspanderer sin egen forståelse så kan en også gi mer av seg selv og sette opp trygge rammer for å gi rom til andre. Dersom en er for opptatt av å sette ting i bås vil en heller snevre inn spillerommet en har som menneske.

Avatar

Re: Vennskap

mars 22 2012 - 17:56
Jeg tenker sånn at det blir litt feil å si at folk her sutrer og klager.
Det er et forum for mental helse altså er det et forum der folk kan lufte tanker de sliter med.
De fleste som sliter har også enten en liten omgangskrets, ingen eller få mennesker de kan stole på å være åpne med eller rett og slett ikke tør å sakke med de rundt seg om hvordan de føler det.
Ja det kan ses på som klaging men det er først og fremst et behov for å fortelle hvordan man har det.
Det blir galt om man bare skal kunne fortelle hvordan man har det når man er lykkelig og har det bra.
Det er også ikke da man har behov for å fortelle om ting anonymt da kan man snakke med de man har rundt seg om man da er så heldig å ha mennesker rundt seg.
Er ikke det å være åpen også å kunne snakke om ting som er negativt da?

Jeg er en av de som ikke har mye mennesker rundt meg og de som jeg har er ikke så nære at jeg noen gang kan på noen måte lene meg litt til de, prate med de om ting som ikke er flott og føler meg nædt til å late som er bra. Selv de få som vet at jeg sliter, har gjort det klart at de ønsker ikke å vite så enkelt er det.
Jeg går til psykolog en gang i uken men å snakke med et menneske du må betale for at de skal høre på deg og en time i uken er ikke nok til at man føler man får ut sin egen frustrasjon og at man ikke føler seg ensom.
For man føler seg ensom når man ikke kan prate med mennesker om det som er i livet ens, og når man sliter så er det vel nettopp det vansklige som er mest frampå.
Jeg skjønner at noen føler at det blir klaging, spesielt når man selv har det godt eller ganske så godt så blir det vel å¨føle at noen sutrer, men jeg tror at det er en flott ting at man kan komme hit å si det man føler et behov for å si når man ikke har andre steder å fortelle det.
Når man sliter veldig fra før så blir problemene enda større om man holder de inne og føler at ingen forstår.
På dette forumet er det jo derimot en del som vet hva man sliter med og har følt det på kroppen selv. Og som kan gi en forståelse andre utenforstående ikke kan, og som igjen fører til at man ikke føler seg så alene og unormal.
Til forsiden