Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Teknisk forbedringspotensiale

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Teknisk forbedringspotensiale

aug 2 2018 - 09:12
Enkelte endringer kunne gjort denne siden mye bedre. Jeg har noen forslag som jeg mener burde prioriteres.

1. Lag et meldingsikon som vises på alle sider, som viser når bruker har en ulest personlig melding.
2. Tillatt brukere som har lagt inn epost å få epostvarsel når nye meldinger mottas og nye innlegg publiseres i emner man følger.
3. Nettsiden er den tregeste jeg har vært innom på 10 år. Sider bruker noen ganger 30 sekunder på å respondere. Fiks det!
4. Spamboter infiserer siden. Prøv å finne en løsning.
5. Pga. av alle spambotene så blir gamle emner "bumpet". Når meldingene slettes så står disse emnene fortsatt øverst! De presser viktige emner nedover og blir potensielt oversett av besøkende. Man risikerer også at brukere plutselig svarer på et flere år gammelt emne med den tro at emnet er nytt. Emner burde sorteres etter tidspunkt for seneste innlegg.

EDIT:
6. Det hadde vært fint om klokka viste riktig tidssone.
Avatar

enig

aug 2 2018 - 12:39
Enig i dette! Særlig det om sidens treghet. Jeg har nesten ikke tid til å bruke den, fordi jeg må vente så mye på lasting!
Avatar

Umulig å se om "fremmede" har skrevet!

aug 2 2018 - 21:54
Jeg kom over noe jeg vil si er enda mer urovekkende. Jeg klikket tilfeldigvis inn på en profil for å sende en melding, og oppdaget at vedkommende allerede hadde skrevet til meg! Jeg har ikke fått noen varsel – som jeg tidligere i emnet allerede har påpekt at jeg savner – og meldingen viste heller ikke i oversikten over mine meldinger. Jeg har ikke vært her lenge nok til å vite nøyaktig hva som vises der, men det virker å være brukere man har lagt til som venn.

Jeg synes det er direkte ansvarsløst og potensielt farlig å la så mange brukere på den ene siden ikke få vite at de har mottatt en melding, og på den andre siden ikke får vite hvorvidt meldinger de sender blir sett og lest. Usikre brukere kan tro de blir ignorert, desperate mennesker kan gi opp. Det er mange sårbare mennesker her inne, og slik dårlig funksjonalitet kan jo bidra til å gjøre det verre. Personer man skriver til svarer kanskje ikke fordi de ikke vet at de har fått melding!

Hele nettsiden virker uferdig, og med den agendaen som sidetmedord.no har så virker det etter min oppfatning direkte uansvarlig.
Avatar

Nettsiden bruker ett og et halvt minutt

aug 2 2018 - 22:08
Jeg vil gjerne presisere hvor treg denne nettsiden egentlig er, for da jeg skrev et halvt minutt var jeg åpenbart for snill. Jeg tok nå tiden, fordi det gikk ekstremt tregt nå.

Det tok 1 minutt og 22 sekunder å åpne én side.

Det er ikke alltid den er treg, så det er sannsynligvis snakk om en feil, men dette burde undersøkes og rettes.
Avatar

Re: Teknisk forbedringspotensiale

aug 3 2018 - 09:50
De trenger ikke å vedlikeholde siden selv, så alder og kompetanse er ingen unnskyldning.

De får sikkert støtte for å drifte denne siden, og jeg antar at de kan søke om ekstra midler til et vedlikeholdsprosjekt.

Mental Helse er ikke akkurat en liten organisasjon. Dette må de klare å rette opp i.
Avatar

Re: Teknisk forbedringspotensiale

sep 20 2018 - 23:37
Ufattelig ræva at siden er så treg! Fortsatt!!
Avatar

Re: Teknisk forbedringspotensiale

sep 20 2018 - 23:45
6. juli skrev de på facebook at de har startet oppgradering av nettsidene, og at målet er å gjøre alt mer brukervennlig innen året er omme, så det kan jo ta sin tid.
Til forsiden