Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Takk

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Takk

juni 22 2011 - 12:57
Vil bare takke dere som har vist at dere har brydd dere!, alle som, har kommentert på mine innlegg, de som har sendt meg meldinger, de som har kommet med råd, alle som har skrevet et minste ord, dere som har vist dypere omsorg, som har sagt de har tenkt på meg, dere som har vist forståelse!!, som har vist sin tolmodighet til meg, uansett hvor negativ jeg er, pusha meg, og gitt meg styrke og inspirasjon, de som har tro på meg, ikke minst hatt medføelse i saker og tunge dager.
takk alle sammens..

dere er gode å ha, aldri hatt mange som har brydd seg så mye. Tenker det er mindre gøy å være på facebook, for der er det ingen som kommenterer ting til meg, enten jeg legger ut statuser, eller andre ting.orker heller ikke prøve å forsøke engang.
ser ingen vits i heller, siden jeg ingen gjør det. Vertfall ingen å mange å hente trøst fra.
- blir misunnelig på søstra mi som har kontakter med her og der, som er sammens med andre på min alder! til og med. Føler man er en outsider av denne verden/plassen :-(( Direkte urettferdig at hun har kontakt med mange og snur ryggen til meg. Føler at jeg er ment til å være en outsider av denne plassen her.. kanskje jeg som tenker slik bare.. og har forvridde tanker?

det hjelper virkelig å være innpå her, som en slags trøst..
Til forsiden