Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søkemotorindeksering

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søkemotorindeksering

okt 1 2012 - 18:32
Først: Kjempeflott med et slikt forum, håper det kan bestå og at det blir jobbet videre med.

Men: Jeg har lagt merke til at alt som skrives offentlig på dette forumet blir plukket opp fortløpende av søkemotorer som Google (indeksering). *Kan* være et problem hvis noen bruker det samme kallenavnet fler steder på nettet og et Google-søk på kallenavnet vil "avsløre" det som er skrevet åpent på forumet.

Har Mental Helse & co drøftet å lukke forumet for slik søkemotorindeksering? Bør egentlig alt folk skriver offentlig her ligge så tilgjengelig?
Avatar

Re: Søkemotorindeksering

okt 22 2012 - 12:24
Jeg syns det burde være et åpent forum slik at man ikke trenger å registrere seg for å få et innblikk i hva dette dreier seg om.
Det GÅR AN å gjøre all tekst til "bilde" slik at ikke teksten er søkbar, men dette krever avansert koding. Det hadde kanskje vært lettere med et "skjult" forum i tillegg til det åpnet.
Men jeg støtter det du sier. Det burde tydeligere poengteres hvor synlig alt som skrives på forumet er.
Avatar

Re: Søkemotorindeksering

okt 22 2012 - 13:36
Man kan jo også tenke over hva man kaller seg, om man ikke vil andre skal vite at man ikke har det så greit.
Avatar

Re: Søkemotorindeksering

okt 22 2012 - 13:50
Personlig syns jeg at det ikke burte ligge så synlig. Da tenker jeg spesielt hvor lett det er for "rovdyr" å utnytte såre sjeler som befinner seg her inne. Det er sårbare ting som ligger veldig offentlig, uavhengig av brukernavn. Jeg syns det burte vært lukket rett og slett for å beskytte brukerne av denne siden.
Avatar

Re: Søkemotorindeksering

okt 22 2012 - 16:01
For folk som har det vondt psykisk og ikke vet om denne siden. Kommer tilfeldigvis over den gjennom et søk og noe fra forumet her dukker opp og vedkommende får litt hjelp. Jeg tror det er flere som har kommet over denne siden tilfeldig og hatt godt av å lese og kommunisere her.

Generellt er jeg en som vil være "usynlig" på nett og hvis alt skulle vært sånn som jeg vil ha det, hadde dette vært et helt lukket forum.
Til forsiden