Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sensurshit!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sensurshit!

jan 28 2017 - 03:57
Sensur-systemet her er helt vanvittig! VANLIGE ord som r-u-m-p-e og p-u-p-p-e-r anses som "sensitive ord". Hva faen...?!?

Et perfekt eksempel på at ens uttrykkelser/beskrivelser blir holdt gissel - bare for å ikke skulle kunne risikere å "støte noen" med slike ord.

Det hjelper ikke om man unngår å støte noen - når det går på bekostning av å kunne uttrykke seg og å beskrive ting presist.

Det er som politisk korrekthet: Ja, det gir oss et tilsynelatende "ustøtet samfunn" - men hvor ingen er fri til å "sette fingeren i jorda lenger og kalle en spade for en spade".

Sensur og politisk korrekthet gir deg en illusjon av toleranse - men det går på bekostning av din ytringsfrihet... Hva er viktigst...?
Avatar

Re: Sensurshit!

feb 3 2017 - 21:56
Jeg fikk opp en melding om at jeg hadde skrevet noe jeg ikke hadde lov til, da jeg skulle sende en melding for en tid tilbake. Jeg kunne ikke forstå hva det var for noe, så jeg prøvde å endre alt mulig av ordvalg i ting jeg kunne tenke meg det kanskje kunne være, men ingenting hjalp. Hva med å kanskje la varselet om at man har skrevet noe 'ulovlig' fortelle i klartekst hvilke(t) ord det er snakk om?

Jeg endret alt mulig rart, men ikke noe av det hjalp. Den aktuelle meldingen var skrevet på mobilen, så jeg prøvde å skrive det på PC-en i stedet, og da fungerte det med en gang. Snodige greier.
Avatar

Re: Sensurshit!

feb 16 2018 - 01:57
Hver gang jeg er her så lager jeg ny bruker. Og annen hver gang jeg prøver å skrive noe er det bort i løpet 24 timer. Har egentlig gitt opp. Og da ikke bare livet, men forumet også.
Til forsiden