Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Respons

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Respons

jan 16 2016 - 10:40
Det er det beste som har hendt meg på lenge.det er godt å få tilbakemelding og godt å bidra til noen som trenger det
Avatar

Respons og tilbakemeldinger

feb 4 2016 - 09:18
Jeg tror at vi alle som er på dette forumet har et ansvar for å gi folk tilbakemeldinger og respons. Selv om man ikke har noe å "fare med" når det gjelder aktuell problemstilling så er det så utrolig godt å få respons.

Så min oppfordring til alle må være; ser du et innlegg som står uten respons så gi det - svar vedkommende. Det blir nesten som å si hei tilbake når noen hilser på deg :)
Avatar

Hei allesammen =)

feb 5 2016 - 11:53
Helt enig med deg Hjortehund! Og til alle dere andre!
Ja det er viktig å ha en sosial tone på dette forumet der alle tar vare på alle. Ikke alle klarer det alltid men alle kan klare det innimellom. Savner selv at tråder ikke stopper opp at en hele tiden kan ble kjent med folk. Men folk ender fort opp i private samtaler som også stopper opp. Hva med å ha en god tone, ha det sosialt her på trådene slik at alle kan bli litt kjent?
Til forsiden