Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Lykke til.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Lykke til.

april 1 2012 - 23:13
Melder meg ut av denne siden. Leter bare etter venner og sosialt liv. Men jeg er jo en farlig gammel gris på 41.år.

Sier lykke til med å bryte hverandre ned med negativ tenking og prat.

I dont care.

Mann 41.
Avatar

Re: Lykke til.

april 2 2012 - 12:10
Jeg må si meg enig med han her.Og han er ikke den eneste som synes dette! Vet det er mange andre brukere som har forlatt dette forumet pga akkuratt dette.

Avatar

Re: Lykke til.

april 2 2012 - 13:03
det spørs hva som tenkes med negativ tenking og prat da.
Mener man det er feil at mennesker får lufte det som plager dem her som de muligens ikke har andre å prate med?

Eller er det det at andre svarer negativt og sier ting som ikke hjelper men er med på å bryte ned noen som er langt nede enda mer?

Nå har jeg ikke snakket med han som skrev innlegget så om han er en gris av en mann eller om han er verdens hyggliste vet ikke jeg noe om.
Om han er ansett farlig av noen vil jeg vel neppe tro.
Men siden jeg er 33 vil jeg ikke si han er gammel, klart dette kommer vel an på hvem man velger å snakke til. Om han har valgt å bare prøve å snakke med de som er 16 til 20 eller så, ja da vil han jo bli ansett som gammel av disse. Jeg blir nok også ansett som gammel av noen som er i begynnelsen av 20 åra.

Det jeg har lagt merke til da er at det er mange som strekker ut en hand her inne for å få venner for deretter å ikke engang akseptere venneforespørsler.
Om det er de eller om det er meg det er noe galt med vet jeg ikke.
Men det virker som det er vanlig her.
Og det er jo synd
Avatar

Re: Lykke til.

april 2 2012 - 17:02
Kan se hvor du kommer fra, og er til dels enig, men jeg vil ikke dømme. Selv er jeg kun 27, men har etter 12 år kommet nokså langt sykdomsmessig. Om jeg hadde vært yngre eller eldre ville jeg sikkert sett annerledes på det.

Har selv spurt litt rundt om det er noen som vil prate, men fått dårlig respons. Ikke bare prate om sykdom, men løst og fast -- dele erfaringer o.l., kanskje gi litt drahjelp for å hjelpe hverandre hvis det blir litt humpete en periode.

To ting jeg har lagt merke til er at det egentlig er veldig få her. Mtp. alle som sliter med angst, så var det overraskende få på dette forumet. Går utifra at det er fordi det er ukjent forum, og også at de som vet om det nødvendigvis ikke er klare til å ta steget med å opprette mer sosial kontakt.

Den andre tingen er at det ser ut til at det er et overveldende flertall av kvinner. De fleste ønsker seg venninner, noe jeg har full forståelse for. Hvorfor det er så få menn vet jeg ikke. Mulig stereotypene fortsatt holder mål? Etter 12 år med en forferdelig skamfølelse har ihvertfall jeg bestemt meg for å slutte å skamme meg.

Jeg vet ikke helt hvorfor jeg kom hit i utgangspunktet. Var vel på leit etter noen å prate med, trene litt på å være sosial og slikt. Hadde også kanskje et håp om at det muligens var en gruppe/gjeng av folk med angst i Telemark-/Vestfold-området som fant på ting sammen -- morsomme ting hvor man så godt man kunne la igjen angstproblematikken for en stund.

Uansett fant jeg desverre ingen av delene her, så jeg farta til en engelskspråklig side hvor jeg prøver å finne noen å prate med. Det store problemet der er jo selvfølgelig tidssoner.

Ble veldig langt dette, og uten noe særlig konstruktivt å si. Vil uansett ønske lykke til. Håper du finner det du leter etter. Tilbudet mitt står forøvrig fortsatt til de som måtte lese det her. Om noen har lyst til å prate med meg så er det bare å legge meg til som venn og fyre avgårde en melding.

Marmot
Til forsiden