Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Linker: Regelendring?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Linker: Regelendring?

des 16 2013 - 17:17
Administrator!

Jeg skulle gjerne hatt en forklaring på hvorfor reglene på dette forumet om linker til andre nettsider er så strenge! Jeg har forsøkt å sende forespørselen via den i reglementet foreskrevne vei, men ikke fått noe svar.

Dette forumet er for, av og med mennesker i utfordrende, sårbare og kanskje også søkende livssituasjoner. Jeg har stor forståelse for at her må være regler, og at de må være relativt strenge. Samtidig er det mye som ikke henger på greip.

Eksempelvis er det greit å skrive facebook og henvise andre dit. Men så fort man slenger på [www] og [.com], blir det hele forbudt. Jeg har også fått slettet linker til Nrk sine nettsider, og wikipedia. Og det synes jeg forringer debatten og gjør nettsiden og forumet fattigere. Dessuten blir det nærmest umulig å peke presist på sine kilder, når disse er på nett. Og, endelig, synes jeg det er vel overbeskyttende den måten vi blir forsøkt skjermet mot Internett, all den tid vi faktisk allerede er på et internettforum…

Så: Er det mulig å få noen nærmere presisering av hva som er reglene? (Utover det som står i reglementet.) Og begrunnelsen bak? Og eventuelt om dere kunne være villige til å revurdere grensene noe?!

Takk! :)

http://sidetmedord.no/Forum/Regler-for-bruk-av-Forum
Avatar

Pga malware, spam og slikt?

des 16 2013 - 19:32
Ser for meg at admins vil gardere seg mot linker til malware og annen styggedom - som det jo finnes massevis av rundt omkring på nettet.

En mulighet kunne vært at eventuelle linker i innlegg som har dette forblir skjult inntil en admin/moderator har godkjent. Dette vil nok kreve tid og ressurser for utvikling og testing og større arbeidsmengde for admins/moderatorer, men man hadde da hatt mulighet til å poste linker - og unngått spam- og malwareproblemer.
Til forsiden