Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg savner å kunne se hvor mange mennesker som er samtidig pålogget her

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg savner å kunne se hvor mange mennesker som er samtidig pålogget her

sep 28 2019 - 13:14
Jeg er her sjeldent, fordi stedet alltid virker helt øde og forlatt. Det hadde vært mere håp i å kanskje kunne se at det var noen som en kanskje kunne snakke litt med der og da om tilfeldige emner. Er det mulig å få til en slik oversikt?

For meg har forumet ikke hatt noe særlig verdi, nettopp fordi det ikke er mulig å snakke med noen her. Lager en tråder, er det få eller ingen som svarer. Vi er mennesker alle sammen og kan dele erfaringer ved det å være et menneske med gleder og problemer i livet, men det å kunne snakke sammen med folk som er i någenlunde samme aldersklasse hadde vært bedre for min del. Jeg er ikke en snap`er m.m. og er ikke opptatt av alle de nyere tingene som unge folk omgir seg med i sin verden.

Kunne en få aldersinndelinger hvor en var sikker på å treffe på folk innen en viss aldersgruppe, istedenfor å befinne seg inni gjengen av veldig unge folk? Vi ser veldig mye i livet på ganske forskjellig vis og kan ikke utveksle livserfaringer i særlig grad.

Jeg bare lurer. :-)
Avatar

Re: Jeg savner å kunne se hvor mange mennesker som er samtidig pålogget her

okt 13 2019 - 04:29
Over fjorten dager siden jeg skrev dette og ingen svar. Det sier vel sitt antar jeg. Forumet fungerer egentlig ikke så bra.
Avatar

Hei

okt 15 2019 - 00:14
Jeg skjønner det kan føles kjølig og avvisende når du skriver og ingen svarer.slik følte jeg også det helt på starten.men folk mener ikke noe vondt med det.hva med å få deg venner å utveksle på private chat.på Finn venner på private kan man sende meldinger og utveksle erfaringer.det å dele opp i alder er ikke bra.nå kjenner jeg ikke din alder men det er vel ikke ønskelig å dele og folk i alle aldre er her.på starten når man skriver kan man føle seg usynlig og forbigått men med tida blir det bedre også.tror nok din beskrivelse kjenner mange her seg igjen når de først startet på forumet.det gjorde jeg på starten og sikkert flere andre.stå på.skriv hvordan du har det.add til venner her å prate med ved å sende meldinger.ting blir bedre.
Avatar

...

nov 8 2019 - 15:36
Innlegget er ulest.
Jeg er ikke ute etter privat chat, men det hadde vært koselig å ha litt mere aktivitet i selve trådene her. Å inkludere alle i en samtale er en fin ting, men jeg er "eldre" og har ikke den vinklingen på ting/livet som folk i langt yngre årsklasser har.

Jeg har vært igjennom mye problematikk så mange ganger at jeg er omtrent ferdig med ting som de unge er oppi for kanskje første gang, derfor hadde en litt eldre årgang med mere livserfaring på godt og vondt passet meg bedre. Jeg har ikke noe i mot unge folk jeg, men min virkelighet er en annen. Sånn er det bare. :-)
Avatar

Re: Jeg savner å kunne se hvor mange mennesker som er samtidig pålogget her

nov 8 2019 - 15:48
Tror at å be om noen endringer av den tekniske løsningen her er som å skvette vann på gåsa, det vil ikke skje noen verdens ting.
Til forsiden