Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg liker dette forumet :)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg liker dette forumet :)

mai 13 2015 - 22:04
Jeg ble glad da jeg fant dette forumet. Jeg har alltid vært glad i å skrive i forum. Det er så mye lettere å forumlere seg skriftelig enn muntelig. Pussig nok er det bare forum som funker for meg. I et forum kan jeg dele tankene mine, jeg tenker generelt sett veldig mye. Jeg liker å tenke og fundere over ting. Og så liker jeg å sitte konsentrert å skrive ned tankene mine og dele de med andre. Men jeg klarer ikke å delta i diskusjoner og debatter av en eller annen grunn.

Jeg liker at det finnes et forum som omfatter alle diagnoser og lidelser. Jeg har ikke bare en "greie" men mange "greier" og da er det fint at jeg kan skrive og lese om alt på et sted. Det er også bra med aktivitet her. På andre nisjeforum som bare omhandler en spesifikk diagnose er det ofte dårlig med aktivitet.

Jeg synes også det er utfordrende å mestre sosiale situasjoner og da er det lett at man føler seg ille til mote og ensom. Da hjelper det med et forum hvor jeg kan møte andre i lignende situasjoner.
Avatar

bilde

juni 16 2015 - 04:46
Hvordan legger man inn bilder her ?
Til forsiden