Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

INGENTING

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

INGENTING

mars 5 2017 - 15:25
selve siden er vel OK. men menneskene her suger... dem sitter og suttrer og klager over livet og ensomheten, og når man prøver og faktisk og vise oppmerksomhet får du ikke noe tilbake.. sånn er det med de fleste her, jeg har prøvd og kontakte kanskje over 10 personer her, uten et eneste svar, det viser hvor tragiske folk er her inne.. dette er ikke min orginale bruker, har sluttet og prøve kontakte folk så jeg er bare her innimelom og titter...vis jeg gidder..
Avatar

Re: INGENTING

mars 19 2017 - 17:42
Hahaha, det er sant, men de fleste er jo her inne nettopp bare for og få ut de dårlige tankene også komme seg videre i livet.
Og da blir de borte fra forumet her, og så glemmer de passordet, og har registrert seg uten mail (vel, dette er meg da, har gjort det 3-4 ganger nå...)
Ble venn med ei jeg gjerne skulle fått kontakt med igjen, men jeg har glemt navn(hun var fra fredrikstad og var daglig på u3 eller enlignende plass, vage minner, det er noen år siden, ta kontakt om du fortsatt vil møtes for en is :D) så ikke bekymre deg for om folk her blir borte, det er ikke personlig, dette er ikke den beste plassen hvis du virkelig trenger en nær venn i livet ditt!

MEN jeg har blitt nettvenn med noen få herifra, og hatt endel lange, gode samtaler.
Så det finnes utskudd her også, som alle andre plasser.

Det som ikke hjelper denne siden er at meldingssystemet er for dårlig og siden blir ikke oppgradert nok til å virkelig lage ett samfunn.

Håper du har funnet det du trenger andre plasser :)
Avatar

Re: INGENTING

mars 19 2017 - 18:02
Hva med å heller ta kontakt med noen i det virkelige liv? Gå bort til noen å si hei?
Er nok lettere å få venner på den måten.

Denne siden er ikke så mye for å danne vennskap, virker ikke sånn.
Til forsiden