Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hadde håpet på en positiv erfaring frå denne Side.......

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hadde håpet på en positiv erfaring frå denne Side.......

juli 24 2016 - 23:39
Du får gode svar fra andre medlemmer av denne siden og forum, hvis du skrive og legge ut hvor jævla live er for deg...

Hvis du er en smule positiv og ikke sette ut all mørk livshistorie din, skriver ikke så mange av dere ... Hvis du ikke har hvilken som helst form for nettverk eller jobb, kan du glemme og ikke får så mye i retur.

Jeg må være ærlig og skrive at jeg ikke gidder å snakke med folk i dette forume, som hevder å ha mange venner rundt seg . For meg som har verken familie, venner ect, blir bare for dumt å prate med folk som synes å være på utkikk etter og samle så mange venner som mulig på venner listen og telefon listen.

I mitt liv, er det viktig å ha kvalitet fremfor kvantitet, heller foretrekker å ha noen ekte venner, enn mange overfladiske bekjentskaper. Med andre ord, foretrekker å si hva i mitt eget selskap, enn å pine meg selv i en useriøs og dårlig mensklige
forholdet.

Månge her er dårlige på dette med å forplikte seg til forpliktelser de selv har valgt, som da å sende meldinger til de som viser genuin interesse for er som person og deres velferd. I det minste si ifra hvis du ikke vil snakke mer. Det er vanlig høflighet nemlig...
Unskyld synes også altfor mange på denne side gjemmer seg bak diagnoser og det at ni ikke har det bra… Dårlige unnskyldninger er og bli dårlige unnskyldninger syns eg.

Uansett hvilken diagnose du har og uansett hvor dårlig or bra du har det, så går det an å vise folkeskikk og respekt overfor de som viser interesse og vilje til å ville være der for deg liksom. For du klarer jo å få tak i disse vennene og klarer jo være aktive på forumene ellers, så da blir det for dumt å liksom bortforklare hvorfor endel av dere aldri svarer osv.

Og misforstå meg rett, det er ikke sånn at jeg synes det er verdens undergang hvis jeg ikke får svar fra anonyme mennesker på et nettsted, det er en dårlig følelse når jag legger ned tid og krefter på et annet menneske som tar det for gitt og skuffer gang på gang på gang.

Dere må skøna at jeg tenker at hvordan folk oppfører seg på nett, telefon er en god standard for å vite hvordan dere er som mennesker ellers også. Og det er og finnes mange dårlige mennesker der ute. Jeg har høye standarder til vennskap og åter å være ensom er bedre enn å være misfornøyd i dårlig selskap.


Det er mange av er ikke tenker over er at veldig mange av dere som så desperat prøver å få seg noe, eller de som sier de vil ha noen i livet sitt ect, klarer jo ikke dette med forpliktelse og fungerer ikke godt nok til å faktisk fungere i et parforhold i det hele tatt. Kan jeg spør vordan dere tenker, du fungerer jo ikke i et vennskapsforhold engang av olike grunder på forumet. Det er en del du trenger å jobbe med før dere tenker på kjærligheten....

Og de men og kvinner som legger inn kontakt anonnse her , specielt unge kvinner.. Da kaster alle disse over desperate mensker seg på som om livet stod på spill om de lot være.Jeg føler det er så lite seriøse folk her, ekstremt mye av den utnytte sårbare mennesker type personer, og mange som tydeligvis tror dette er en slags tinder side. Noe det strengt talt ikke er..

Så jeg blir ekstremt sliten av lite genuine mennesker rett og slett. Også er det veldig kjedelig når man viser genuin interesse for folk og sender meldinger også får man aldri svar til tross for at du ser de poste meldinger osv på forumet. Det blir liksom for dumt.

Det er helt ufattelig at folk kan få se til å utnytte sårbare mennesker, jeg for en følerse at dere ofte er ensomme, desperate menn og kvinner som ikke klarer finne seg noe på andre måter så dere prøver seg der ni tror de kan fungere...

Om du bare hadde dem jobbet litt med deg selv akkurat som eg prøver, de med og prøve sosial bemestring, så hadde dere sikkert klart å finne noen på en mer riktig måte. Før ingen kommer banket på døren din, dessverre er det nok mange useriøse personer som ser at her kan vi utnytte noen. Specielt noe som er sårbar og lett på virkelig.

Heldig vis så finnes de altså, disse snille og ordentlige menneskene som faktisk bryr seg og vil hjelpe. Det er bare så synd det er så få av dere her og virker det som. Man må kysse mange padder før man finner prinsen. Dere finnes Heldigvis ,men du må se lenge på høyt gjerde, som vi sierSelvfølgelig må du også finne kjærlighet, jeg vil være den første til å gratulere deg. Hvis den er ekte. Så selvsagt trenger dere også kjærlighet hvis det er det de føler manglar og trenger så klart.

Og at mange er forelsket i det det vil si å være forelsket eller være i et parforhold tror jeg så absolutt. Det er nok en av hovedgrunnene til at mange forhold tar slutt og grunnen til at mange forhold aldri engang starter fordi den og den ikke lever opp til disse imaginære kravene som vedkommende har.


Spørsmålet er vel om ni er i stand til å faktisk takle hva det vil kreve av er for å opprettholde evt forhold. Noe mange på sidetmedord ikke er, for å si det pent.

Og jeg får liksom følelsen av at mange her inne ikke vil bli bedre fordi dere får ting for tilrettelagt og slipper unna for mye på grunnlag av det dere eventuelt sliter med. Og det blir lit feil syns eg.
Det er selvsagt riktig at man skal få hjelp når man kommer over ting man selv ikke takler, men samtidig så må man også kunne forvente at de skal takle det de faktisk kan takle. I bunn og grunn er det mye falskhet her på sidetmedord desvere. Noe som er en av grunnene til at jeg ikke føler meg hjeme her. Og vi har det samme utsagnet i flere varianter men den vanligste er vel: Å skjære alle over en kam. Så generalisering er det mye av ja.


Jeg er også sånn at jeg foretrekker å møte mennesker i det virkelige liv grundet for og lese av varandres kjemien, fordi den er utrolig viktig.
Min erfaring med nordmenn generelt er mye innelukkede mennesker, lite sosial og alltid med en baktanke eller agenda. Truffet veldig få ekte og ærlige mennesker her til la
Men ja, jeg tror at det har blitt en slags sidestilling mellom friske og syke mennesker og at det i det ikke tenkes over at vi alle har omtrent de samme behovene selv om vi har gode eller dårlige perioder. Også synes jeg at det er mange som ikke tenker over at folk som sliter som oftest ikke pleide å gjøre det og i de fleste tilfeller så vil de klare å komme seg ut av det også.


Den grunnleggende meningen med livet er og vil alltid forbli menneskelig kontakt. De som sier de liker og va alene, har aldri ufrivillig vært alene .. Det er på trappene måneder uten familie eller venner rundt ham.

Oker ikke hva aktiv her lenger, har bedre ting jeg kan bruke tiden min på, for å si det lit pent. Jeg kanskje forventer mer av folk enn de selv forventer av seg selv.
Min erfaring med nordmen generelt desvere, er mye innelukkede mennesker, lite sosial og alltid med en baktanke eller agenda. Truffet veldig få ekte og ærlige mennesker her til la. Ønsker ikke noen problemer henne inne, det er nok av dem rundt omkring i verden
Jeg takker for meg nå, og jeg ønsker deg alt det beste
Avatar

Re: Hadde håpet på en positiv erfaring frå denne Side.......

juli 30 2016 - 12:21
Først må jeg si at du skriver så mye, at jeg ikke vil komme til å klare å svare på alt du sier. Ikke fordi det ikke er viktig, alt du skriver er veldig viktig og veldig sant. Kanskje du synes jeg er håpløs og at svarer mitt også er der. Uansett, jeg forstår godt det du skriver. Og kjenner meg igjen. Nå har jeg ikke skrevet mye her, men det du beskriver, beskriver jo det virkelige livet like mye som det som er på nett.

At mennesker ikke responderer, kan bety at det er så mange innlegg her, det er så mye å få med seg, og mye drukner sikker i mengden. Mange har sikker også relasjonsproblemer og klarer ikke opprettholde kontakt. Jeg er nok dessverre slik selv.

Ang det å ikke reagere på mer positive innslag, kanskje det drives for mye brannslukking her, de som skriker høyest får mest, slik er det jo stort sett over alt. Grusomt urettferdig. Du er veldig oppriktig og mange er nok ikke det. Flyktighet står sterkt i samfunnet vårt, man går fra det ene til det andre og som du sier, kvantitet er viktigere en kvalitet.

Kanskje når noen har fått bena litt på jorden, forsvinner mye av hjelpen og man blir stående, i et tomrom. Det er trist. Man blir ensom. Det verste synes jeg, er når man er ensom sammen med andre mennesker. Jeg har kanskje ikke vært så mye ufrivillig alene, og jeg er nok ikke bedre enn det du beskriver her. Selv prøver jeg bare å overleve og strekker ikke til, derfor er det også vanskelig med venner, og bekjente. Det blir bare overfladisk, selv om jeg ikke tror at jeg egentlig er en overfladisk person. Kanskje det er slik med mange. Vi kan jo håpe.

Egentlig vet jeg ikke hva jeg skal skrive, for du skriver jo alt. Og jeg beundrer deg for det, at du holder på det du synes er viktig, det du står for.

De menneskene jeg har det best med, egentlig bare samboeren min.. Han har problemer som uttrykkes på lignende måter som mine. Det fører til at vi kam fungere på en måte som gjør at vi kan holde det gående, og ha et meningsfylt forhold på vår måte. Jeg tror ikke jeg kan ha et forhold slik du beskriver, selv om det er det optimale, fordi jeg er så ødelagt selv. Kanskje en unnskyldning sier du, men jeg har ikke, til nå, klart noe bedre. Jeg har gitt opp å forvente mer. Alt er så komplekst.

Men noen ting er jo bare ikke greit, noen ting kan man jo ikke godta. Som å bli brukt, ført bak lyset, misbrukt osv. Jeg føler at jeg bare må velge det minste onde, sette grenser for hva keg kan tolerere og bevege meg så godt jeg kan fra a til å.

Klem fra meg:)

Avatar

Re: håpet på en positiv erfaring

juli 31 2016 - 14:20
Personlig har jeg hatt utelukkende positive erfaringer med denne siden. For meg er dette et uformelt forum hvor en kan lese om andres erfaringer med psykiatriske diagnoser og eksistensielle spørsmål, og ikke minst få innsikt i egne diagnoser. Javisst er det mye mørkt å forholde seg til, men for meg er altså dette et forum hvor man kan slippe unna den meningsløse positivitetstrenden som synes å være nærmest enerådende i samfunnet forøvrig, og som har dypt rotfeste i psykiatrien. Det har vært en trend i det siste, at folk etterlyser mer positive erfaringer og tråder her... Nåvel. Jeg kjenner meg ikke helt igjen. Selv dystymitråden, som av forståelige grunner domineres av eh.. Heavy subject matter, synes jeg er preget av mange positive erfaringer, om menneskers personlige kamp med en indre inertia som truer med å knuse og viske ut ens eget vesen, ens vilje og ikke minst egenart. Denne kampen er ytterst reell for en som er deprimert, og det er desverre slik, at for mange av oss finnes det få ytringer som oppleves mer meningsløse enn generiske positive ytringer som ikke er rotfestet i noen form for personlig seier, dypere innsikt eller whatever. At folk ikke svarer er nok svært symptomatisk for ens depressive tilstand, og selv om jeg har hatt svært, svært mange erfaringer i livet som speiler dine, ikke minst skuffelser mht andre mennesker så vil jeg ikke sette meg til doms over dem. Fordi jeg forstår hvorfor de er som de er.

De fleste skuffelser har med forventninger å gjøre. Jeg synes at et uformelt nettforum skal få lov til å være som det er, på godt og vondt. Ikke forvent for mye, da blir du ikke skuffet. Jeg har som nevnt hatt stort utbytte av denne sida, og mener at sidetmedord er et prisverdig forum, som alle kan delta i, og lære av. Koser meg glugg i hjel på dystymitråden, uansett hvor selvmotsigende dette måtte høres ut:)

Ønsker deg lykke til videre i livet, hvor enn det måtte bringe deg:)
Avatar

Er du fortsatt der?

sep 14 2016 - 14:40
Hei I am_4real! Det var et langt innlegg, men du treffer spiker´n på hodet. Det er dessverre en gang sånn, at det er mindre "forpliktelser" i et slikt forum, og kanskje er det nettopp slik mange som har en årsak for å være her trenger det til å være. Ettersom folk er forskjellige, så må man vel bare svelge det i seg, og heller rette fokuset på de som du vet er ekte og til å stole på. Dersom du fortsatt er her, så ønsker jeg gjerne å bli nettvenn med deg, for jeg setter også pris på genuine mennesker med "normal folkeskikk", fremfor wannabes. :)
Til forsiden