Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Forumet bra, men ikke telefonen!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Forumet bra, men ikke telefonen!

sep 16 2012 - 22:10
Dere har oppfordret meg pr private meldinger til å bruke 116 123 om jeg trenger å snakke. Sist natt klarte jeg etter hvert å psyke meg opp til å ringe; det koster fordi jeg har en smule angst for å snakke med fremmede folk på tlf. Hele tida var det opptatt, og jeg holdt på i flere timer av og på. Enten ble jeg bedt om å prøve seinere med en gang, eller så fikk jeg stå i kø helt til jeg endte med å bli bedt om å prøve seinere.

Jeg må si at jeg opplever dette som ekstremt tillitsvekkende :p :p :p. Jeg sleit, og trengte noen der og da. Å få svar på mld. tar jo en del tid liksom. Kirkens SOS er like ille. Har dere veldig få folk eller???
Avatar

Re: Forumet bra, men ikke telefonen!

okt 24 2012 - 12:42
Det er beklagelig at det ble en negativ opplevelse for deg å ringe oss. Innimellom har vi enorm pågang på telefonen, og da blir man ikke alltid satt i kø, selv om det er en køordning.

Det er også vaktskifte kl 07.00, kl 15.00 og kl 23.00. Da kan det naturlig nok være vanskelig å komme igjennom.

Håper ikke dette hindrer deg mot å ta kontakt med oss igjen.

Mvh
Sidetmedord.no
Administrator
Avatar

Re: Forumet bra, men ikke telefonen!

okt 24 2012 - 15:05
Goldberg bra det ikke er bare meg!! som sliter med å ringe i tlf..til mennesker..faktisk har jeg ganske tlf-angst selv..skrekk..men jeg presser meg stadig...
selv om jeg vet jeg egentlig ikke takler det på noen fint måte..
Til forsiden