Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Forumet?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Forumet?

juli 28 2011 - 17:53
Betyr for meg? Null, niks, nada. Klart jeg bryr meg om mine medmennesker, Men syns det er for mange her som er mer negative, enn oppbyggende. Det går an å støtte hverandre uten å bare prate psykiatri. Går vel an å snakke om andre ting? Noe morsomt, noe spenende, bli kjent på andre måter? Har også fått litt den oppfattningen at noen trur at når man har vært innlagt en eller flere ganger, så er man psykiatrisk pasient resten av livet.

Personlig har jeg prøvd å komme i kontakt med folk her, og prøvd å finne venner, da mener jeg venner! For jeg er ensom jeg og. Mener også at det å ha venner bare på nettet er en uting. For min del har det ikke vært lett.

Men jeg vil ønske alle lykke til videre! Jeg melder meg ut!

Vennlig hilsen

Mann Bergen
Avatar

Re: Forumet?

juli 28 2011 - 18:37
kanskje fordi folk trenger å få ut ting, og bli hørt, Da bruker man forumet. Det er det det er til for. Jeg er enig med deg at man ikke bare trenger å snakke om problemene sine, men snakke om noe som er morsomt, og spennende, og ikke bare triste ting Jeg har ikke pratet med så mange her, men prater med en kar her inne jevnlig, og vi prater om alt fra triste ting, til hva slags bøker vi liker, til hvor vi har vært, og hva vi skal..
Det finnes sånne mennesker her også, da har du bare ikke møtt på de rette! :)
Avatar

Re: Forumet?

juli 28 2011 - 19:21
Der var du negativ bareingen. Harrharr. :)

Forstår problemstillingen. Men dette er et forum for folk på slitern. Finnes nok av forum for den vanlige mann i gata.

Jeg er kun her når jeg har det jævlig. Når jeg har det bra trenger jeg ikke denne type kontakt. But that's me.
Til forsiden