Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Forstår ikke riktig alt...

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Forstår ikke riktig alt...

des 11 2014 - 00:19
Etter å lest innlegg på de fleste kategoriene de siste 2-3 ukene, så sitter jeg igjen mange inntrykk. Førsteinntrykket er at mange finner dette forumet som et lyspunkt i en heller vanskelig livssituasjon, og tonen på forumet er positiv og oppmuntrende. Så forumet oppfyller uten tvil en svært viktig funksjon for mange..
En ting jeg ikke helt har forstått er hvorfor flere benytter seksuelle preferanser (som: biseksuel, homofil, lesbisk) når de skriver på forumet. Om de søker etter en venn, - skal da denne vennen ha samme legning, på samme måte som; Kåt mann/kvinne søker en venn for felles hygge?
Avatar

Dette skjønner ikke jeg heller!

des 11 2014 - 02:03
Men det er bare i det siste saanne tilfeller har dukket opp.......siste 3-4 ukene.
Avatar

Som en velger å se det

des 11 2014 - 04:15
Jeg hadde håpet å slippe bli konfrontert med sexmarkedet på dette forumet, kjøttmarkeder finnes det da mer enn nok av på Internet som det jo er.
Jeg synes det blir feil å signalisere at man innehar en spesiell seksuell legning, og ønsker beskjentskaper utfra det.
Avatar

Marius har ett poeng!

des 11 2014 - 11:10
Joda bra vinkling Marius.....det tenkte ikke jeg paa......
Avatar

Har endret litt syn på forumet

des 11 2014 - 14:21
Jeg også har vel langt på vei endret oppfatning i denne saken, når jeg har fått tenkt bedre over det. Det koker vel ned til;
Når en ser på etterlysningene: Bifil 25år mann søker venn, og Mann 25år søker kjæreste, så er det de samme fordringer og forventninger som blir signalisert.

Det ene er ikke verre/bedre enn det andre, - egentlig.

Men vi har vel dateingsider til slik formidling, og de er langt mer resultatorientert.
Avatar

Re: Forstår ikke riktig alt...

des 11 2014 - 14:56
Jeg skjønner godt problemstillingen det er snakk om her å syntes heller ikke dette skal være noen dating side. Men samtidig er det mange som sliter som kanskje ønsker å treffe noen som kan ha forståelse for nettopp dette og der strekker ikke vanlige datingsider til.

Jeg har skrevet et innlegg der jeg søker en kvinnelig venn, men det var med tanke på å kun ha en kvinnelig venn å snakke med. Jeg tror nok det er viktig å skille mellom de som ønsker venner av det motsatte kjønn og de som er ute etter dating. Selv kunne jeg tenke meg å finne meg en kjæreste men er litt usikker på om jeg vi finne en som har tilsvarende problemer som meg eller ikke. Jeg har vært fristet til å lage et slik emne her, men har hold meg igjen fra det nettopp av den grunn at dette ikke skal være noen dating side. Men når man har venner av det motsatte kjønn tror jeg nok det er veldig vanlig å tenke seg til hvordan man kunne hatt det som kjærester uansett om det blir aktuelt eller ikke. Så dating følelsen kan jo være til stede selv om man bare er venner, hvis dere skjønner hva jeg mener?

Når det gjelder det å skrive hvilken legning man har skjønner jeg det godt. Selv velger jeg å være veldig åpen om at jeg går på trygd pga psykiske problemer noe jeg tenker er lettere å forholde seg til når jeg skriver det i profiler rundt om kring på nettet så folk som ønsker å ta kontakt vet hva de går til fra første møte. På den måten kan man slippe mange skuffelser der dette kan bli til et problem for enkelte.
Avatar

Re: Forstår ikke riktig alt...

juni 3 2015 - 22:19
Siden jeg er en spøkefugl. . . . . En ting er at "krake" søker "make". Det jeg ikke forstår er hvorfor en ofte ser at "ensom" søker "ensom". Burde ikke heller ensomme søke etter mennesker med stor vennekrets?
Avatar

altogingenting

juni 6 2015 - 16:58
ensom søker ensom!
Avatar

Re: Forstår ikke riktig alt...

juni 6 2015 - 17:41
Kassem890, mens du sikkert har rett om noen så må du hugse at de fleste her inne har problemer med å være rundt andre/nye folk. Du la meg til likevel om jeg ikke hadde lagd en tråd i håp om å møte noen, du var grei ja men du sendte 2 meldinger og med en gang jeg forklarte at jeg ikke kunne møte deg fordi du er for langt unna, så slettet du meg.

Så hvis du gjør det samme på alle, sletter etter 2 meldinger fordi folk ikke vil komme møte deg MED EN GANG, så skjønner jeg hvorfor. Du gir ingen tid til å bli kjent med deg først som sannsynligvis er noe mange trenger. Dessuten er det mange som vil ha nettvenner eller chattevenner, bare fordi de ikke vil de samme som deg betyr ikke det at de er her bare for oppmerksomhet. Hvorfor tror du at det du gjør er forskjellig, og ikke et desperate forsøk på oppmerksomhet? du adder noen, snakker et par ganger og sletter hvis du ikke få den type oppmerksomhet du vil.

Ja du var grei i meldingene du sendte, men har sett flere ganger i det siste at du skriver stygge ting om folk her generelt fordi de ikke vil det du vil - så som sagt så tror jeg du ikke gir de fleste nok tid.
Beklager at ting ikke har gått som du vil, men jeg tviler på at 90% av folk her inne sitter og lyver om at de sliter på en eller annen måte. Hvis du snakket til alle som du gjorde til meg så vil jeg råde deg til å ha litt mer tålmodighet og skjønne det at ikke alle har det så lett for å bare gå møte en ny person etter å snakke med dem 1 gang. Og også at du skjønner at grunnen mange ikke kan møte deg er sikkert at de faktisk HAR problemer som gjør det vanskelig for dem.

Du må også hugse at ikke alle her inne er her for å møte noen, du la meg til uten at jeg har lagd noen tråd på finn venner forumet, fordi jeg ikke er her for å nødvendigvis finne venner eller møte noen - men det kan skje.
Avatar

Re: Forstår ikke riktig alt...

juni 6 2015 - 18:13
Du tar deg ikke tid til å lese skikkelig forstår jeg, for det første så VET jeg at du sente 2 meldinger og sletter fordi som jeg sa var det tilfelle når du la MEG til. så ja det VAR SANT, nå er det du som sitter og lyver her. Ikke noe problem at du slettet meg fordi jeg ikke var her for det samme som deg, men ingen grunn til å lyve om det. Jeg sa ikke at jeg VISSTE at du gjorde det med andre, men når du gjør det med en, så er det fullt mulig du har like lite tålmodighet med andre.

Jeg prøver ikke prate vekk det du sier, jeg prater til deg OM det du sier - det er det motsatte av å prate det vekk, jeg prater MER om det. Å prøve prate noe vekk vil være å skifte tema og snakke om noe helt annet for å få fokus vekk fra det du sa, jeg har puttet fokuset på det du sier.

Hvis du har avtalt tid med noen og de ikke kommer er ikke det din feil nei, ser ikke hvorfor du tror jeg har sagt alt er din feil, jeg sa i min post at det er nok folk som er som du sier - det er internettet vet du. Så ikke prøv å vær ignorant over det jeg skrev og lat som om jeg er den som er ignorant.

Når har jeg sagt det er greit å prate usant, nå sitter du å finner opp ting bare fordi du er frustrert. Men ja jeg sier du sier stygge ting fordi du snakker om ALLE her inne og putter dem i en boks når jeg tviler på at du kjenner alle her godt nok. Som jeg sa før, ja du har helt sikkert rett om flere, men ingen grunn til å kaste alle i en og samme boks. Du sitter og snakker ned på alle som er her som om det bare er løgnere og drittsekker her, men jeg har snakket med flere som er genuint snille og vennlige og gode å snakke med.
JA å lage planer og ikke komme er ikke en bra ting å gjøre, men du sier folk som ikke vil lage planer med en gang også er drittsekker og fortjener å bli snakket ned på? det er ingen måte å vinne med deg da, de som vet de ikke kan møte med en gang eller vil bli tryggere på noen er drittsekker med en gang også? fin tankegang der.

Nei ikke alle her er falske eller løgnere, noen er det garantert, men langt fra alle det er jeg sikker på.
Avatar

Re: Forstår ikke riktig alt...

juni 6 2015 - 18:49
Bare så det er sagt så vet jeg hva du mener, jeg syns bare det ikke er greit å ta det ut over alle. Og jeg håper du finner noen som vil møte deg, hadde jeg ikke vært så langt unna så hadde jeg vært ok for å møtes - etter å ha snakket iallefall nok til å være litt bedre kjent, det er for meg lettere å møte noen jeg syns jeg iallefall kjenner litt bedre, spesielt siden jeg er relativt stille og er ikke flink til å drive frem smalltalk.

Bare så du vet det, så er det ok å gi kritikk etc. og jeg skjønner du har ikke funnet det du leter etter, jeg prøvde bare å svare med det jeg syns og håper du så at jeg utelukker ikke alt du sier eller noe, bare ville helst du ikke gir opp håp helt eller tror alle her er dårlige. Og jeg er definitvt enig i at de som har avtalt å møte og ikke følger opp har ikke gjort det riktige og du har helt rett når det gjelder de - men jeg vil også legge til at noen av de kan hende bare det ble for mye for når det ble tid for å gå møte, men det vet jeg jo ikke for sikkert da. Skulle da tro hvis noen ikke møtte og de var lei seg for det så ville de sent en melding og forklart at det ble for mye eller noe.

Uansett håper du ikke gir opp, men kanskje har litt mer tålmodighet, for jeg er sikker på at det er mange flotte personer her! Det gjelder bare å finne de blant de du ikke passer inn med.
Avatar

Kassem du slettet meg ogsaa.....

juni 6 2015 - 21:09
Vi maa jo faa en sjanse......vi har ogsaa vaares problemer maa du huske paa og ingen vil deg noe vondt.

Det skal gaa bra dette min venn.
Avatar

å forstå

juni 7 2015 - 07:18
har sagt det før,og sier det igjen: jeg liker deg,Nipah! Og jeg synes at du uttrykker deg meget bra! Ha en bra søndag!
Til forsiden