Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Forslag til siden..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Forslag til siden..

feb 1 2012 - 18:10
Jeg må si at dette er en utrolig fantastisk side, har blitt kjent med flere gode mennesker, snakket om problemene våre og alt annet..

Men jeg ville bare komme med et forslag til utviklerne til siden, kunne dere vennligst fjernet det at vi må ha en tittel på hver eneste melding, det blir veldig rotete og frustrerende..

Og kanskje gjort slik at man kan skrive melding tilbake helt øverst uten at man må gå opp og ned for å se hva den personen man har fått melding har skrevet til deg?

Bare noen forslag.. Takk..
Avatar

Re: Forslag til siden..

juli 23 2012 - 18:31
støtter virkelig dette forslaget for det er svært irriterende. også hvis du da bruker overskriften som du brukte sist gang, så får du ikke sendt den men får melding om at den meldingen allerede er sendt, og meldingen du har skrevet blir slettet. noe som har skjedd med meg ofte, og da blir jeg ikke så blidt lengre kan man si.

Avatar

Re: Forslag til siden..

juli 23 2012 - 18:57
Helt enig her. Det er ganske frustrerende når man har skrevet en lang melding å den bare blir borte. Dette er noe som kunne vært forbedret :) Ellers synes jeg dette nettstedet er topp :)
Avatar

Re: Forslag til siden..

juli 23 2012 - 19:06
Stinek87. ja, det skjedde med meg nå to ganger i går/dag, sende melding til ei i går, også trudde jeg den var sendt, også ser jeg i dag at den ikke var det. og da fikk jeg dårlig samvittighet og irritert på det. men fikk forklart meg til personen jeg sende til. og veit det nå, at jeg må være ops :P
Avatar

Re: Forslag til siden..

juli 23 2012 - 19:23
Hvis meldingen ikke går gjennom pga tittelen, så prøv å bruk tilbakepilen i browseren. Har gjort det her og da hopper den stort sett tilbake til meldingen som er skrevet og man kan forandre tittel og sende igjen :)
Men ja kjempe irriterende.

Personlige meldinger her inne er ganske komplisert lagt opp egentlig.
Og det er endel ord som ikke får brukes har jeg etterhvert lagt merke til.
Noe som gjør at man må tenke om setningen , for å få fram det samme.
Avatar

Re: Forslag til siden..

juli 23 2012 - 19:40
har prøvd det. men den har forsvunnet hver gang til meg -.- ja den er egentlig det. veldig komplisert til tider. også at vi må bla opp igjen for å se hva meldingen var. er veldig irriterende, fordi jeg kan fort glemme hva jeg akkurat leste. jeg har konsentrasjonsproblemer. og da tar alt så mye lengre tid om en må scrolle seg opp på toppen igjen.

Avatar

Re: Forslag til siden..

juli 23 2012 - 19:53
helt enig i at forumet burde forandre innstillingene, har hendt en del at jeg har mistet mld jeg har skrevet pga at jeg har brukt samme overskrift r så unødvendig
Avatar

Re: Forslag til siden..

juli 27 2012 - 23:49
Er helt fersk her inne, men har allerede opplevd at pm ikke er sendt selv om beksjeden "meldingen er sendt" har dukket opp. Ser at dette er noe flere har kommentert, og tenker at dette er noe som bør tas opp med programvareleverandøren.

En annen ting, som også jeg ser flere har kommentert, er den automatiske modereringen av ord. Også her burde programvaren skille mellom stygge ord og helt vanlige ord som tilfeldigvis har bokstavene til et stygt ord i seg. Prøvde å sende en melding hvor jeg øsnket å fortelle at jeg jobber med analoge kameraer (som motsetning til digitale kameraer), med det gikk ikke, Blir litt kronglete å istedet skrive "kameraer som ikke er digitale"...

Men ellers: bra side, noe småplukk som andre også har kommentert, men alt i alt en god tjeneste..
Avatar

Re: Forslag til siden..

okt 24 2012 - 20:29
Er nok flere ting som kunne vært fornyet her. Pr.idag er det jo mest for forumbrukere, og det er veldig tungvint å skrive med folk privat.
Jeg synes man skulle hatt muligheten til å lage en profil hvis man ønsker det, med bare helt grunnleggende info.
På den måten er det lettere å få ett lite inntrykk og huske andre, da man kun har ett kallenavn å gå etter nå.

Ps! Takk for tips! Våre nettsider skal forbedres og videreutvikles i nær fremtid.
Sidetmedord.no

Avatar

Re: Forslag til siden..

okt 25 2012 - 00:04
kunne der vær så snill, å liksom fjerne at det står 5 nye meldinger??
når det egentlig er noen som har slettet meg? for hver gang jeg blir slettet kommer det opp noen flere meldinger..
selv om det ikke er en melding.
det skulle vært opprettet en chat..egen chattakanal kanskje?
Avatar

Re: Forslag til siden..

okt 27 2012 - 10:49
Hadde også vært fint om man kunne få en slags oversikt over de siste innleggene man har kommentert, for det er jo gjerne ikke alt som lagt ut her som appellerer til alle, og da er det kjedelig å bla side etter side for å finne ut om noen har svart på innlegget ditt eller svaret ditt i en annens innlegg.. :)
Til forsiden