Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Forbedringer!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Forbedringer!

jan 5 2013 - 18:09
Det er mye man kunne gjort for å forbedre denne siden.

Personlig savner jeg at man kan lage en kort profil, med den informasjonen man selv ønsker. Slik at det er lettere å lage seg ett bilde av de man snakker med. Om det bare er ett bilde av noe, bosted, alder eller noe annet, så er det nok.

Også oversikt over innlegg man selv har postet og innlegg man har kommentert på. For man må jo lete seg i hjel etter eldre innlegg om det har kommet noe nytt eller for å se om noen har kommentert mine innlegg..

Også litt mer ryddig opplegg for når man sender meldinger med folk. Hvis man skriver med noen en stund, må man jo bla seg helt opp istedet for ned for å se hva personen skrev sist, når man skal svare nederst..
Avatar

Enig

jan 5 2013 - 18:40
Det med meldingene er jeg veldig enig i. Greit at man ser den siste meldingen man har fått, så man vet hva man skal svare på, men etter et par uker her inne og en del meldinger, så irriterer det fletta av meg at jeg må scrolle opp og ned hele tida når jeg skal svare på meldinger.
Avatar

...

jan 5 2013 - 19:20
Det med meldingene irriterte meg i begynnelsen også, nå har jeg ikke skrevet noen på en stund. Men jeg fant ut at å åpne to faner i nettleseren var løsningen, selv om jeg må klikke imellom fanene så er dette litt mindre irriterende enn å scrolle opp og ned hele tiden. Da åpner jeg en og ser på den siste mld til den jeg svarer. Og i en annen fane har jeg jo samme meldingen, men scrollet ned på siden til svarfeltet.
Ellers gode forslag fra mara2012
Avatar

..

jan 5 2013 - 19:26
Grei løsning det også cookiemonster, men skulle vært mulig å gjort alt på en og samme side, slik at man slipper alle disse tungvinte løsningene ;)
Avatar

:)

jan 5 2013 - 19:40
Ja, det er jeg helt enig i. Ville bare dele min " midlertidige løsning" på problemet, kan kanskje generere litt mindre irritasjon for noen enn den evinnelige scrollinga, sånn inntil de klarer å ordne et bedre system.
Avatar

Helt enig.

feb 10 2013 - 14:57
Jeg er ny her, og opplever siden som litt "vanskelig" og savner blant annet litt informasjon om hver å enkelte. (det kan jo godt gjøres så kansje bare venner ser det, eller valgfritt om man vil ha en kort tekst om seg selv eller ikke?)
også synes jeg det kansje kunne ha vistes hvem som var online eller ikke? jeg bare tenker på det når jeg får meldinger og svarer tilbake så er det litt vanskelig å vite om du vil få svar tilbake 10 minutter senere eller i kveld da vi ikke vet hvem som er "pålogget."
men dette er bare min mening, fullt lov å være uenig. :)
Avatar

Enig

feb 10 2013 - 16:51
Er enig det du sier.
Avatar

forbedringer

mars 7 2013 - 19:33
Jeg savner at nå når jeg svarer, så ser jeg ikke teksten jeg svarer på. har dårlig husk, så klarer ikke huske hva personen skrev, noe jeg gjerne skulle kunne sett på mens jeg skrev svaret mitt her.

Og ja absolutt enig i ønsket om bedre oversikt over når noen svarer på mine innlegg, gjerne et pip til meg at nå har noen svar på tråden/innlegget, sånn at jeg kan sjekke og følge opp med nye svar

Og dette med at mailene med mine venner er uoversiktlig
Avatar

Tips til forbedringer

mars 8 2013 - 00:16
Har full forståelse for at det er ønskelig og ha et lettere forum for dem som skal administrere det.

Men min erfaring i de forum jeg selv har vært del i er at man må forenkle det mest mulig. Som f.eks pphpBB. Dette sier sikkert ikke så mye for endel, men det er rett og slett et helt nytt grensesnitt (bilde) du ser og er med på.

Og jeg tror at mange ville hatt et veldig godt utbytte av det. Spesielt da mange her vil være i en sårbar situasjon av livet og vil ta opp ting som de har på hjertet. Og da kan ting være litt bakvendt her inne, men for all del, siden er topp men litt mer brukervenlig kunne den vært.

Sånn, no fikk jeg sagt det med mine ord ;)
Til forsiden