Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

FÅ deg ett navn :-)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

FÅ deg ett navn :-)

juni 15 2014 - 07:47
Mange som skriver innpå her. Bruker noen rare kalle navn. Sånn att det er klin umulig å vite om det er mann eller dame som skriver. P8 og Lignende navn, kjekt å vite hvilket kjønn enn eventuelt skal svare .
Avatar

.

juni 15 2014 - 18:07
Folk som sliter med diverse og har vanskelig for å snakke med familie, venner eller bare folk de har rundt seg i livet sitt ønsker kanskje ikke å bli gjenkjent, de ønsker nok heller å være anonyme så de føler at de kan fortelle eller dele sine problemer uten noen konfrontasjon, jeg tror mange her synes kjønn er irrelevant, noen ønsker å være mer anonyme enn andre.

Men det er mange som skriver kjønn/alder/fylke i innleggene sine.
Avatar

kjønn

juni 15 2014 - 18:14
Jeg syntes det ikke gjør noe at man ikke skjønner hvilket kjønn det er snakk om, fordi jeg ønsker å få ny venner av begge kjønn. Jeg anser det som en slags likestilling der man skal klare å være seg selv uavhengig av hvilket kjønn man har med å gjøre.

Hvis man blir mer fortrolig med noen her inne så blir det jo naturlig å finne ut av hvilket kjønn man er og hvor man kommer ifra. Men det er i alle fall ikke så nødvendig for meg til å begynne med.
Til forsiden