Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Endelig noen som forstår

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Endelig noen som forstår

sep 23 2016 - 18:34
Vel, jeg som er deprimert liker å få medfølelse og gjerne høre at andre også er deprimerte. Det er derfor jeg liker dette forumet bedre enn andre forum, for her er psykiske problemer fokuset, mens i andre forum blir det liksom sett på som klaging, og man får gjerne beskjed om å ta seg sammen og komme seg ut av det. Det er noe av det verste jeg hører. Da er det bedre å høre fra andre at de forstår deg, og syte sammen. Deler man sorgen blir den halvvert, ikke sant? Dessuten er dette forumet lagt opp slik at man enkelt kan be om hjelp og støtte hverandre, uten å virke som en taper. Derfor er jeg veldig glad jeg fant sidetmedord!
Avatar

Re: Endelig ...

sep 24 2016 - 12:14
Du er inne på det rette når du leitar etter folk som har det likedan. Uttrykket "å ta seg saman" inneber ofte å sette kjensler til side, og det kan forverre situasjonen. Depressive tankar fører ein gjerne på feil spor, og at ein misser kontakta med det ein kjenner på. Sjølv har eg nokre strategiar for å vende tunge tankar for ei stund, men dette er individuelt.
Til forsiden