Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

En måte å vise at vi bryr oss

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

En måte å vise at vi bryr oss

april 18 2019 - 03:48
Ser på forumet at det er alt for lett å sette en melding som upassende, men ingen mulighet til å bare si "jeg føler med det", "jeg er glad i deg", eller lignende, noe som de fleste her trenger. Det er ikke alltid alle vi ukjente kan si noe oppløftende, siden de fleste er i samme båt, så _derfor_ trengs det noe i stil med "stå på og lev livet"-knapp. Ikke en "tommel-opp" når noen sier de er lei av livet, men en dedikert "jeg er gled i deg uansett"-knapp for å hjelpe alle som slter.

Det er så enkelt som å stjele ideen fra facebook med hjerte, men si at i forumet så betyr dette virkelig "jeg er glad i deg" i stedet for "du skrev noen ord".

Det trenger ikke en gang være et hjerte-ikon, bare en måte for oss som ikke er flinke med ord å si vi føler med og vil hjelpe
Avatar

Re: En måte å vise at vi bryr oss

okt 8 2019 - 19:56
Da kan en jo bare si det en tenker da. Det kan være sunt å øve opp empati, en får det neppe noe verre selv av det.

Siden du synes det er innafor å si at du er glad i folk du ikke aner hvem er, hva mener du da med å være glad i? For meg må det en viss kjennskap til en person for at det skal ha noen mening å si at jeg er glad i vedkommende. Noe som for meg betyr at jeg har en tilknytning til et menneske jeg har kjent en viss tid og fungerer ganske greit sammen med.
Til forsiden