Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

En hjelpetelefon som suger kapitalt

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

En hjelpetelefon som suger kapitalt

juni 29 2018 - 04:10
Den hjelpetelefonen jeg snakker om er tilknyttet dette nettstedet. Når man forsøkte å være veldig ærlig om sine problemer, så medførte det kun at det ble satt en rekke absurde premiss, for og ikke glemme at man forsøkte å ta formuleringer som ble formidlet og bruke det mot en person.

Tror sannelig jeg kunne investert i et husmormagasin for å lese om tips for å bedre hverdagen, selv om det hadde kostet meg ca 100 spenn, og innspill der hadde vært like nyttig, enn å sitte ca halv time og høre "jeg er først i køen" før jeg endelig kommer til en brødgjøk som åpenbart ikke er særlig interessert i å lytte til hva jeg sier
Avatar

Re: En hjelpetelefon som suger kapitalt

sep 21 2018 - 00:09
Høres ut som du kanskje hadde litt høye forventninger. Hvis det er mange som har behov for å ringe, og få til å ta i mot samtaler, så sier det seg vel selv at ting tar tid. Og det er ikke alltid sånn at vi møter noen å snakke med som resonnerer med våre behov, men det betyr ikke at de ikke gjør sitt beste.
Til forsiden