Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Dette forumet skulle jeg hatt da jeg var ungdom!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Dette forumet skulle jeg hatt da jeg var ungdom!

aug 25 2011 - 21:47
Jeg lurer på hvordan jeg hadde reagert,om det hadde blitt for sterkt å lese meldingene,eller om det hadde vært selvbekreftende? Jeg hadde bare min lille trange fammilie å forholde meg til,ikke mye sannhet å få fra dem. Disse sidene er et meget godt supplement til psykolog. Her er jevaldrende. Men gjett om jeg hadde drømt om å blitt venner med noen utenfor pc n her! Så en hjelp til å bli venner med andre det er der det hadde stoppet. Hvis folk kunne truffet hverandre her kansje hatt en støttespiller å forholde seg i forholde til det så hadde det vært tipp topp og meget bedere! Her finnes mange muligheter ved samarbeid.
Avatar

Re: Dette forumet skulle jeg hatt da jeg var ungdom!

juni 8 2017 - 23:15
Uff, dette er så sant. Har tenkt mye på det faktisk. Hvor heldige vi unge er og hvor lett vi får hjelp. Det finnes i dag lavterskeltilbud og informasjon for det aller meste man kan bli utsatt for. Jeg griner ved tanken på alle godt voksne mennesker eller eldre som gjerne er isolert, syke, eller tilsynelatende velfungerende, men som ikke har fått muligheten til å bli fanget opp av noen som kunne hjulpet. Jeg håper du finner noen likesinnede der ute, en ny romanse, profesjonell hjelp og at du blir møtt med respekt. Som 21-åring med en vanskelig barndom sitter jeg igjen med mye jeg ikke fikk uttrykkt som barn. Mye av barnet henger igjen i meg, så jeg kan ikke forestille meg hvordan det er å være en del eldre og ikke fått ut det som preget deg som barn.. klem <3
Avatar

Re: Dette forumet skulle jeg hatt da jeg var ungdom!

aug 18 2017 - 13:26
dette er så sant, har tenkt på det samme da jeg første gang fant dette forumet
Til forsiden