Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Dette betyr Sidetmedord for meg:-)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Dette betyr Sidetmedord for meg:-)

juni 3 2018 - 21:35
Mitt opphold her har vart over mange år. Mange, svært mange har jeg skrevet med. Noen vennskap har oppstått. Noen skriver man med bare 2-3 meldinger. Så får man enten ikke noe svar. Eller, i verste fall. Man svarer ikke. Når man selv ikke svarer, så kan det være grunner for det. I ett tilfelle var jeg faktisk ikke innlogget på ½ år. Min feil, helt klart. Og der ba jeg tynt om unnskyldning. Men kjemien for et videre vennskap var uansett ikke tilstede. Sidetmedord har virkelig gitt meg mye. Og ”tatt” mye. Min beste venninne igjennom medgang og motgang kommer fra vennskap her inne. Godt eksempel på at mann og dame kan være venner. Selv om vi bor på hver sin kant av landet, treffes vi gjerne 1 gang i året. Prates på telefonen 1-2 ganger i uken.
Plutselig stod jeg uten familie. Og hun var den eneste jeg hadde. Takk si det med ord!
Vennskapet vårt vil nok vare til den dagen vi setter på vår siste kopp med kaffe.
Traff også det jeg trodde var min store kjærlighet her. Uten at det var det. Men slik er livet. Opp og nedturer.
Alle drømmer vel om til slutt finne den store kjærligheten? Den spesielle der man har en armkrok å hvile på. En arm å kjærtegne. Ei som får blodtrykket opp og gir livet en ny dimensjon. Ny glede å utforske ting. Men det er ikke lett når man har blitt gammel, sær og bestemt. Plutselig er ikke det som var viktig i livet så viktig lenger. Men helse og medmenneskelige ting viktigere. Tid og omtanke viktigere enn jag etter mange andre ting. Tror ikke sidetmedord er noen ”sjekke” side direkte nei, man kan som jeg gjorde treffe en kjæreste. Og kanskje er det slik at om man selv har levd livets skole bør man treffe ei /en som selv har levd livets skole? Slik føler jeg det.
Kanskje kan to som har følt livet på kroppen ta vare på hverandre? Ha noe tilføre hverandre? Uansett har jeg fått mye ut av denne siden. Håper virkelig den vil bestå. Håper virkelig at de som sitter ensomme hjemme tar kontakt med hverandre.
Mange bærer på de samme drømmene. Men vet ikke om hverandre.
Takker i alle fall for alle koselige samtaler jeg har hatt☺ Mann52 år

Avatar

Sant...

sep 8 2019 - 14:02
Sant, så sant.... :)
Til forsiden