Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Anonym

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Anonym

des 15 2015 - 10:48
Så glad for at dette forumet finnes. Jeg føler jeg har et sted der jeg kan fortelle alt som skjer i livet mitt, og ingen dømmer meg. Og jeg vil at alle skal vite at de kan legge meg til som venn hvis de trenger noen å prate med. Er på så å si hver dag, ettersom jeg kjeder meg veldig på skolen.
Avatar

Ja!

des 17 2015 - 06:33
Jeg er også glad i dette forumet finnes. Jeg fant en utrolig god venninne her inne og føler meg sett, hun viser også at hun er glad i meg. Jeg trenger bekreftelser siden jeg har opplevd en del vonde avvisninger da jeg var yngre. Jeg har. Jeg håper flere har sånne opplevelser. Er også fint å snakke og skrive med noen som har evne til å forstå. Like situasjoner.
Ta vare på dere selv❤️
Avatar

Forumet er ett godt tiltak. <3 <3 <3

feb 1 2016 - 22:55
Ett forum som er forskjellen på liv ,og død.Det høres dramatisk ut.Men det er sant .Skal ikke undervurdere hvilken kraft og håp det er for ett menneske som er langt nede å få respons her på forumet.
Det er også givende å gi støtte oppmuntring,det hjelper også meg.Og jeg kan få ta imot støtte fra helt fremmende som har opplevd det samme som meg.


Til forsiden