Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

så fint å lese dere!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

så fint å lese dere!

nov 21 2018 - 23:46
Det var så godt å lese dere....da dere skrev om 5 fine ting om dere selv.
Jeg ble helt rørt....for det var tydelig at for de fleste var det ingen lett oppgave.
Er det slik å bo i Norge spør jeg meg selv?
Jeg har bodd over 30 år i Italia, og nesten glemt janteloven, og håpet kanskje den hadde mistet noe av sin klamme hånd over skandinavene.
Men til tross for at dere synes det var vanskelig, og noe dere ikke var " trent til" og vant med....skrev dere nydelige ting om dere selv. Fikk lyst til å invitere dere ALLE hit ned til Toscana hvor mannen min og jeg bor i et orange hus som står og tipper på en fjellside, omringet av skog og villdyr, og lage en glad lunsj til dere med mine italienske venner under det enorme eiketreet vi er så heldige å ha i hagen....og la dere bli fylt av sol, italienske smil og åpne favner.....nyte utsikten og dele norske og italienske sanger og sagn :-)
Jeg flyktet fra " Norge" ( slik jeg opplevde landet) da jeg var ung, fra min familie og normenn generelt, fordi jeg ikke klarte å puste i den firkanten man helst skulle passe inn i...for å være som " de andre" på 70-80 tallet. Men etter noen år med "totalt avhold" fra Norge og det jeg trodde den gangen var nordmenn brakte skjebnen meg tilbake om somrene for å jobbe som resieleder på de norske fjordene,, og jeg oppdaget at nordmenn er annerledes utenfor hovedstaden hvor presset på å "være på en bestemt måte" er stort, og at de var Delightful!! :-) Men siden jeg ikke har norske venner, er det så fint å lese dere som er her. Jeg sitter med vidt åpent hjerte i takknemlighet for å lese dere . Joya
Til forsiden