Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

mitt første minne

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

mitt første minne

nov 24 2018 - 01:44
Mitt første minne er av mamma som sitter i sofaen og leser.... Bena hennes er godt krøllet opp under henne, og hun er så stille, så stille....at det nesten er som om hun ikke er istuen....Men jeg ser henne og er trygg. Jeg har frihet til å bevege meg hvor jeg ønsker....jeg krabber på gulvet og utforsker møbler og overflatene....jeg ser energiene i rommet som farger.....og når jeg setter meg og hever hendene og beveger armene så ser jeg at lys kommer ut av hendene mine og fyller rommet med gullskimmer. Jeg opplever at mamma er litt trist og ønsker å gjøre henne glad...så jeg fyller rommet med rosa, lys grønt, lys gult og lilla.....farger som strømmer ut av hendene når jeg danser over hodet med armene mine til en musikk jeg har i hodet. Når jeg blir trett legger jeg meg ned på siden....og kjenner meg fyllt av noe godt....rommet er fylt av vakre farger....montro om mamma ser de...og tar de imot?
Jeg kjnner nærhet...og uendlig kjærlighet for denne kvinnen som leser....med sitt lyse lange hår samlet i en hestehale...Min kropp er bitteliten, men jeg kjenner meg likevel større enn henne....som om mitt vesen fyller hele rommet i beskyttelse for henne. Gioia
Til forsiden