Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

en liten seter "makes all the difference ! "

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

en liten seter "makes all the difference ! "

nov 22 2018 - 00:08
Jeg er norsk men bor i utlandet, men både mannen min og jeg elsker norsk natur, og leier en liten seter i Valdres på åremål hvor vi de siste 12 årene tilbringer en måned om sommeren uten innlagt vann, uten strøm, med vann fra brønnen og bekken, stearinlys, og varme fra vedovn, utedo i vedskjulet. Her lar vi alt maset fra resten av året falle til jorden, og lever i den største enkelhet uten speil å se "oss selv " i, utenom de kjærlige øynene til hverandre. Vi blir for hver dag stillere og stillere inni, ingen krav om å gjøre noe finner veien til våre ører som er vendt innover i lytting til oss selv og naturen. Vi mister våre voksne fakter, blir barnlige, inderlige og så fylte av glede over å være. Dyrene i skogen og på beitene merker det og trekker mot oss som om vi var magneter og flytter inn på tunet forsi vi åpner alle grindene. Våkne i det bittelille seterhuset og se rett inn i knærne på de enorme kyrne som beiter rundt huset, lammene som lekesloss på treplattingen vi har utebordet på, røyskatten som danser for oss hver dag litt nærmere, musen som kommer og sitter på pusen på tøflen min når jeg sitter på do i vedskjulet :-) geitene som låper oss i møte, hopper opp på oss og plasserer ders små ben på skuldrene våre for å slikke oss i fjeset, reven som blir sittende å se på livet vårt, elgen som fortsetter å beite på myren npr vi går forbi,....alt dette og så my mer gir oss nye liv hver sommer....som vi verdsetter med alt vi er....og gir oss energi til å leve det som Livet bringer rundt neste sving, med en større ro og fred i hjertet.
Norges natur og energi så høyt opp på kloden er så spesiell. Håper dere nyter den dere som bor fast der. :-) Joya
Avatar

Å jeg vet en seter.

jan 2 2019 - 08:39
Å jeg vet en seter, med så mange gjeter. Noen går i fjellet andre bruker bjelle. Gjetene går løse,skynder seg til fjøset.
Til forsiden