Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Villa Valle i Sandvika!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Villa Valle i Sandvika!

feb 28 2017 - 23:13
Hei! Vil gjerne reklamere litt for Villa Valle i Sandvika. Det er et brukerstyrt hus med mange aktiviteter og god og avslappet stemmning i,med hagemuligheter,vi holder til i Anton Valles vei i sentrum av Sandvika og her kan alle lage sine egene grupper. Det er raust og hyggelig og hjemmekoselig! Her er det stadig nyeting som duker opp. Vi holder til i et sveitsestilhus. Vi har søndagsturer,kulturgruppe,kor,hagegruppe,lydstudio,eget band,fredagskos,trim,foredrag,allsang,yoga,matlaging,maleveksted,lyrikkgruppe osv. Her har vi fin balanse av kvinner og menn og alle aldresgrupper er tilstede,fra 20 årene og oppover 70 åra. Alle er velkommene til å bruke alle tilbudene,selv de som ikke bor i Bærum.
Avatar

Veldig bra

april 1 2017 - 21:47
Veldig bra å høre om positive tiltak for vanskeligstilte i samfunnet. Jeg sliter med psykiske problemer og føleleser, og jeg bor i en sosialbolig. Jeg har egen leilighet i et slags tun, og vi bor ensomt i fellesskap. Det er endel nye ting som skjer for å gjøre det sosialt og greiere, og jeg bruker kommunens dagsenter av og til. Der har jeg hatt musikkterapeut, og lærte å spille på piano. Jeg har nå et gammelt bra piano som jeg spiller på, og noen andre tangentinstrumenter. Kult å høre om Villa Valle i Bærum. Sånne grupper som dere har kan vi kanskje ha her også. Jeg bor i på Sørlandet.

Det er bra at det er et vanlig sted for alle, ettersom jeg skjønner. Er det kommunalt?
Avatar

Hei.

april 1 2018 - 08:31
Jeg vet ikke. Det må jeg spørre dem om. Det er iallefall helt annerledes lagt opp. Det er bare et hus hvor alle kan gjøre og sette igang det de vil. Men det er en ansatt der. Tror desverre det ikke finnes noe lignende i Norge. Nakuhel i Asker er helt annerledes selv om dét også er åpent for alle så har det en tydelig alternativ og flosofisk fastlagt profil og er mye mer fast opplegg hvor man bare har følelsen av å være gjest når man er der.
Til forsiden