Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Trening

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Trening

april 24 2020 - 00:57
Har tidligere erfart att trening hjelper en god del på psyken. Har dessverre blitt mindre trening nå da treningssentrene er stengt. flere som har god erfaring med trening? kosthold? når det gjelder angst
Avatar

Re: Trening

april 29 2020 - 21:15
Jeg liker å ut og gå, eller å sykle. Det går an ennå. Ellers så kan faste rutiner være bra. Yoga - det finnes mange yogavideoer på nett som man kan følge hjemmefra.
Avatar

Re: Trening

april 29 2020 - 21:25
Mindfulness, selvmedfølelse og eksponeringsterapi er brae ting for meg i forhold til angst. Det er det jeg føler fungerer, samtidig som det er bra med trening og god kosthold, og gode søvnrutiner osv. Det viktigste jeg føler har lært, er å kjenne igjen angsten, og at nå nå greier å tenke "Ok, jeg har angst. Den sier at det er noe å være redd for, men har jeg virkelig noe å være redd for?" Tidligere gjorde jeg mange dumme ting når angsten og redselen kom, fordi jeg trodde jeg måtte forsvare meg eller passe på at alt ikke bare gitt til h.. Men disse tinga bare ødela for meg. Jeg fant noen videoer på youtube "Selvhjelp for sosial angst" med Magnus Nordmo som jeg følte forklarte veldig godt hvorfor man får angst, hvordan angsten opprettholdes ved at man jobber så hardt ved å unngå den, og hva man i stedet skal gjøre. De videoene har hjulpet meg veldig godt i forhold til angsten.
Til forsiden