Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Takk gode mennesker som skriver her.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Takk gode mennesker som skriver her.

feb 23 2022 - 22:05
Takk gode mennesker som skriver her.

Tillater meg å publisere her under gode opplevelser. Jeg ser gode mennesker på dette forumet, hvilket er gode opplevelser for meg, og sikkert nok også for flere.
Innlegget mitt ble skrevet ut fra takknemlighet til et menneske som responderte så godt på innlegget mitt: Våren skal atter komme. Det skal ikke mange ordene til – bare de rette ordene – bli sett. Svaret mitt vokste, ble så langt at tillater meg en egen post her. Søker også å unngå at det forsvinner i mengden, under replikk. Synes gode mennesker her inne i stor grad fortjener å løftes frem - bli sett og takket.
Du går ikke upåaktet hen – livet har lært meg at jeg aldri for ofte kan vise takknemlighet – menneskene er for verdifulle - og livet for kort til annet. Intet av det gode tar jeg som en selvfølge – alt er gaver. Takk gode menneske!
Takk. for gode ord som tilbakemelding på innlegget mitt – at jeg skriver godt.
God skriftlig og muntlig fremstillingsevne er svært viktig for meg, både i arbeid og privat. Jeg har vært redd for at denne evnen skal forringes, og jobber aktivt for å holde ordene levende i meg. Jmfr.: Glad i ordene.

Jeg liker alle årstidene, og er takknemlig for å bo i dette landet langt nord i verden. Våren er min favoritt, og jeg velger meg gjerne mai. Nytt liv – det er så sterkt - det gror - knopper brister - lys – varme - lammene på bøen – rådyrkalvene i skogen.
For noen er den ytre verden om våren en svært smertelig kontrast til deres indre verden. Ta da godt vare på deg selv du fine menneske. Du hører til i denne verden – verden vår blir ikke den samme uten deg!
Takk Heidia, for at du er her på dette forumet. Du holder en høy standard! Det verdsetter jeg – vet at det krever innsats og viljestyrke, Takk for du bruker av din tid og energi, gir til andre. Dine svar er utvilsomt til oppmuntring og hjelp for den du svarer, samt for mange andre som leser.
Synes du ordlegger deg meget godt. Du evner virkelig å bruke ordene til beste for andre. Hvilket, etter mitt syn, er det mest verdifulle når det gjelder ordene. Som å rekke frem en god arm - si de rette ordene, og godt berøre et menneske.
Jeg finner dine ord velvalgte, gjennomtenkt og klokt formulert. Du synes meg å tolke mennesker godt. Møte mennesket, alltid det unikt personlige menneske, uten å dømme, uten enkle løsninger. Omsorg, håp, hjelp. Reflekterer, hjelper mennesket til å hjelpe seg selv.
Selvstendig, kontroll, trygghet og forutsigbarhet i sitt liv. Eget liv.
Så bra at du her er åpen, våger å fortelle om egne erfaringer, så kan andre kjenne seg igjen, det gir trøst og aksept, vite at blir forstått av et menneske som har opplevd, følt, kjempet mot de samme utfordringene.
Presiserer avslutningsvis at er din tolkning av situasjonen. Slik vil det jo alltid være, men bevisstheten og ydmykheten som ligger i eksplisitt å gjøre oppmerksom på dette, det er sjeldent, det imponerer meg.

Det handler ikke om å være flink med ord, Men, så godt å oppleve, for egen del, og på andres vegne, når sier eller skriver de rette ordene på rette tidspunkt. Bli sett, forstått, akseptert.
Hjelpe andre etter beste evne og måte – noen ganger bare å holde i handen –andre ganger vil ikke personen bli berørt – ønsker bare at du rolig er tilstede.
Kommunikasjon - det viktigste og det vanskeligste.
Ikke alltid har ro og konsentrasjon til å hjelpe andre så mye som du synes at bør. Så er det slik da – du er da like verdifull i deg selv – og for andre. Kanskje kan du la andre hjelpe deg? Søk da å sette grenser - lytt til magefølelsen og intuisjonen – hvilket ikke er lett, når inderlig trenger noen som mest, nesten hvilket som helst menneske, alt synes bedre enn ensomheten – og du er svært sårbar. Slik er det da. Hjelp deg selv og andre etter evne – søk å ta vare på deg selv. Noen forstrekker seg når de hjelper andre.

Jeg har, etter beste evne, her hatt i tankene på hvilket forum jeg publiserer, søker å velge tema, vinkling og ord utfra hensyn til det. Søker å trå varsomt. Mange her lever svært vanskelige dager - søker etter livgivende små gode opplevelser som kan hjelpe dem gjennom dagene. Hold ut!
Vennligst vær overbærende med meg, jeg er bare et menneske som er her i livet på opplæring.
Håper at dette ikke ble for mye – ikke ble overveldende – beklager i så fall det.
Slik ble dette innlegget, slik laget ordene seg for meg nå – ikke perfekt, men kanskje godt nok. Jeg velger å slippe det slik - send. Fly fugl - fly.
Avatar

Carpe Diem

feb 24 2022 - 12:53
Hei!:)

Tusen takk for fine ord!:) Leste dem når jeg kom hjem etter senvakt i går og ble veldig rørt, tusen takk!:) Veldig hyggelig å vite at det man skriver blir lest og satt pris på!:)

Tusen takk til deg for at du bidrar med ditt lyse sinn og gode penn her på dette forumet!:)

Ønsker deg en fin vår fremover!:)))
Avatar

Heidia

feb 25 2022 - 18:12
Tusen takk Heidia for så fin tilbakemelding!
Gleder meg mye at du tok ordene mine til deg, at ble rørt. Ordene dine blir så absolutt lest og satt pris på. Sender en vennlig tanke til gode mennesket bak gode ord. Måtte du fortsette på ditt gode vis med dine bidrag her på forumet. Gleder meg også å lese at du kom fra senvakt.
Ønsker deg en glad vår!

Til forsiden