Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Takk for innlegget ditt.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Takk for innlegget ditt.

feb 10 2022 - 19:22
Takk for innlegget ditt.
Innlegg fra flere av dere går meg rett til hjertet.
(Ikke til forkleinelse for andre, mitt personlige inntrykk). (Jeg anvender bevisst de personlige pronomenene du og ditt, for å rette til den enkelte av dere).
Innlegg her skinner av godhet, omsorg, medfølelse, forståelse, empati.
Vit at innlegget ditt blir lest og verdsatt! Selv om du kanskje ikke får synlig respons på det her. Selv om du får liten eller ikke god respons.

Du fortjener å bli sett og positivt bekreftet. Du fortjener å bli imøtekommet. Når du strekker ut en arm, både for å hjelpe og for å bli hjulpet. Når du gir gode ord.
Du fortjener at noen tar opp tråden i det gode i innlegget ditt, spinner videre på det, utbroderer det. Styrker det gode i mennesket bak, menneskets tro på det gode, menneskets tro på at vi kan møtes i det gode. Fremelske det gode, gi næring, så fortsatt kan leve, vokse, blomstre. Strekke seg mot solen.

Melanie Safka: Beautiful People

Mange her er ekstra sårbare. Du velger risikoen å gi av seg selv med ord, og å publisere på dette åpne forumet. Så modig du er!
Mange her er ensomme, lever vanskelige dager, vondt og mørkt, lite energi og mye uro, lite forutsigbart i dagene – eller for forutsigbare dager. Du bruker av overskuddet ditt, finner styrke og konsentrasjon til å skape et godt innlegg for andre. Så beundringsverdig du er!.
Så mye jeg respekterer deg som kjemper for å holde på det gode – tross alt.
Hold ut – vær her – du er en positiv forskjell i denne verden.

Du fortjener så mye mennesker som koster på deg gjennomtenkte imøtekommende gode svar på innlegget ditt.
Men kan være flere sender gode tanker. I den grad du tror på slikt.
Takk for du deler. Takk for du gir. Takk for innlegget ditt her.

Jeg tillater meg å publisere under gode opplevelser. Håper det også kan være godt for noen å lese mine ord? Jeg er fersk som skribent på dette forumet. Intensjonen min er, av og til, å publisere under gode opplevelser.
Avatar

Tusen takk for god tilbakemelding.

feb 14 2022 - 17:39
Tusen takk for god tilbakemelding på innlegget. Det gleder meg å lese!
Til forsiden