Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Takk du fine menneske - lykke til.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Takk du fine menneske - lykke til.

mars 5 2022 - 13:50
Her under gode opplevelser har jeg holdt meg med alle, ikke så mange, mine innlegg på forumet, den korte tiden jeg har skrevet her. Det har vært gode opplevelser for meg å se deg fine menneske, se du søker hjelp, se du blir godt møtt av gode mennesker. Så sårt å se du fine menneske som sliter, så godt å se når kjemper med det du har.
Mørket kan være så tett, så godt om lys i mørket, kanskje øyner du et fyrtårn? For meg blir det til tider for mørkt her inne.
(Jeg skriver du for å stille til dere enkelte mennesker).

Mange som skriver her trenger mer konkret hjelp enn jeg føler at jeg tør gi her. Dette er et spesielt forum, urent farvann som er vanskelig å navigere i, noen ganger i mørke.
Vil presisere at jeg aldri har vært på Vennetjenesten her, eller på Discord.
Jeg har mange ressurser, mange muligheter jeg kan nytte og nyte, er privilegert med et trygt og rikt liv. Vil skrive det, jeg trekker meg tilbake herfra nå, men har det bra.
Nylig slettet jeg 3 av mine innlegg, følte de ble for filosofiske, redd for kunne misoppfattes. De andre innleggene lar jeg stå, også fordi jeg er takknemlig for responsen på dem. Jeg tror det er best for meg, og kanskje også for andre, at jeg trekker meg tilbake fra dette forumet inntil videre.

Jeg snakker med mange mennesker. Noen kjenner meg vel igjen her inne, og det synes jeg er helt greit. Da sier jeg bare at så bra at også du er opptatt av mental helse.

Tusen takk for alt det gode du gjør. Takk for at du lyser opp her inne. Du er god nok! Det du gjør er godt nok! Jeg støtter deg, oppmuntrer deg til å fortsette. Så lenge det ikke koster deg for mye. Ta først og fremst vare på deg selv!! (Med to utropstegn).
Takk du fine menneske. Ønsker deg det beste!
Avatar

Hei Carpe Diem!

mars 5 2022 - 14:10
Takk for at du forsøkte deg her inne med fokus på det lyse, optimistiske og støttende. Det er nok ikke så mye aktivitet her inne, derav at du som de fleste andre ikke fikk så mange kommentarer. Jeg er nok enig med deg i at det er mye depressivt her inne og selv om jeg har vært her inne og tittet en periode, så tror jeg at det bare er et tidsspørsmål før jeg også trekker meg tilbake fra forumene her inne. Vet ikke hvorfor jeg fortsetter, kanskje skjermavhengighet og for å svare de få jeg skriver meldinger med.

Ønsker deg lykke til videre!
Avatar

Far vel.

mars 5 2022 - 22:40
Takk for meg her. Da forlater jeg skuten «Si det med ord» og går i land. Takk til passasjerer jeg så, og til passasjerer som jeg møtte. Takk Heidia.
En stor takk til mannskapet, de blir av mange tatt som en selvfølge, på broen, i maskinen, og for øvrig. Takk for den kontinuerlige innsatsen dere gjør, vaktene dere har, for å drifte skuten og holde henne på trygg kurs.
Jeg lar postene mine bli igjen her, og legger nå ut tre til, dikt og bønn. Kanskje kommer noen forbi her, og kan finne hjelp i dem.
Reis godt! Far vel!
Avatar

Carpe diem

mars 6 2022 - 00:24
Tusen takk for alle de fine diktene! Du er et fint menneske!

Igjen lykke til!:)
Avatar

Tusen takk for gode ord Heidia.

mars 26 2022 - 22:23
Er en liten tur innom her med noen dikt og betraktninger.
Tross intensjonen, jeg klarer visst ikke å holde meg helt borte fra forumet alikevel. Holder meg fortsatt kun her på forumets lyse side: Gode opplevelser.
Så hvorfor er jeg her? Jeg liker ordene, liker å skrive. Skriver jeg kun for meg selv, kan det bli hele spekteret. "Lyset og skuggen er syskjen på jorda." Her holder jeg meg på den lyse siden. Mye mørkt her inne, uten å si noe negativt om det.
Publiserer i håp om kan være godt for noen som kommer her forbi.
Til forsiden