Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Svartkulp 2.1

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Svartkulp 2.1

feb 15 2018 - 06:51
I går kom jeg hjem etter to netter i Nordmarka. Vi hadde gått inn på truger til Svartkulp, et mindre vann i nærheten av Sognsvann, Oslo.

Det var en kjempe fin tur og opplevelse. Vi brant bål begge kveldene. Lagde mat, kaffe, solbærtoddy, kakao, osv med snacks..

Vi reiste på mandag og kom hjem på onsdag. Tirsdagen var en strålende dag, bokstavelig talt.. sola skinte og varmet som bare det..

Denne gangen sov vi i telt, men jeg pleier som regel å sove i hengekøye..

Vi badet til og med i snøen (to ganger). Mer eller mindre uten klær. Det var kaldt, men en god opplevelse å kunne varme seg rundt bålet etterpå ;) (noe jeg nå kan stryke fra min liste over ting å skulle ha gjort i livet)

Lurer allerede på om jeg skal ta en ny tur igjen neste helg om en drøy uke..

Usikker på hvem jeg skal invitere med meg, men om noen herfra kan være interessert er det bare å ta kontakt :). Ikke det at jeg forventer så stor respons her inne, men jeg har stort sett alt man trenger av ekstra utstyr å låne bort om noen er interessert.. mulig jeg legger det ut som et arrangement på Couchsurfing om ingen her melder seg ;)

Avatar

Re: Svartkulp 2.1

feb 21 2018 - 18:42
Hørtes ut som et fantastisk eventyr! ;-)
Til forsiden