Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Pustepauser

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Pustepauser

sep 11 2018 - 00:38
Jeg har slitt med angst og depresjon siden november i fjor. Det har gått veldig mye opp og ned, noen ganger med høy frekvens, noen ganger med flere uker med det samme. Så tenkte jeg at jeg skulle dele litt positivt her nå som jeg først har en god periode. Nå har jeg faktisk merket veldig lite (relativt sett) til symptomene jeg har hatt siste to uker. Og det er veldig deilig! For det er litt sånn at jeg nesten klarer å glemme hvordan Drittsekken (navnet på angsten min) ellers får meg til å føle meg. Følelsen av å klare å få gjort ting i hverdagen uten å bli svimmel og sitte å stire i veggen en time etter å ha satt på vaskemaskinen f. eks. er veldig god. Og det å kunne fortelle folk som vet litt hvordan jeg har det at det faktisk går bra. Det gir en god følelse det og. Riktignok kommer også tanken om at det når som helst kan bikke over kanten igjen, men jeg har heldigvis sånn ca kontroll på det inntil videre. Vil bare avslutte med å si til alle her som har det vanskelig at bare hold ut. Søk hjelp, så går det bedre til slutt.
Avatar

heier på deg!

nov 20 2018 - 23:54
Så flott! Du vet kanskje at det du fokuserer på...det vokser og blir sterkere og sterkere. Så fokuser på de øyeblikk du føler deg trygg og har ro i magen. Legg hendene dine på magen, på hjertet....og bare kjenn at pusten din er der....at DU er der! Og gled eg over din freds-stund....da vil både kropp og sinn kjenne hvor godt det er, og derfor gjøre alto for å komme tilbake til denne tilstanden av velvære. Så litt etter litt vil stunden med ro i magen bli lengre og lengre og øyeblikkene med ubehag og frykt kortere og kortere. Min erfaring når jeg hadde stunder med panikk var at det å legge hendene mine på magen og hjertet sentrerte meg, roet meg fordi jeg kjente at JEG var tilstede med meg selv, og med det kom tryggheten tilbake. Da jeg etterhvert alltid var tilstede for MEG forsvant frykten for godt, og det har gått over 20 år og dagene mine er fulle av fred og trygghet, fordi jeg er min egen allierte og beste venn. <3 varm klem til deg! Joya
Til forsiden