Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Positivt

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Positivt

nov 18 2019 - 17:35
Jeg har vært på leir i sommer. Det har vært en positiv opplevelse fordi jeg fikk mange venner, men nå savner jeg leiren fortsatt:( Jeg følte meg som hjemme på den leiren.
Da jeg gikk på ungdomsskolen hadde jeg mange snille lærere, selv om jeg ble baksnakket, mobbet og utestengt fra klassen. Lærerne ga meg styrken som jeg trengte.
Nå går jeg på VG1 (Videregående 1.klasse) musikk, dans, drama(linja) og det som er positivt er at jeg fikk snille lærere på samme måte som ungdomsskolen og jeg har en klasse på 10 stykk som er snille og gode mot meg.

-Jeg pleier å skrive ned på papir eller dagbok om følelser eller lignende. Skrive brev til noen hvis det er noe du syns hen/de bør vite og gi brevet neste gang eller bare skrive det ned og legge det i skuffen, spare det til neste gang du vil gi det(lang tid framover), men du trenger heller ikke å gi brevet i det hele tatt.

-Jeg har hatt en periode der alt har vært negativt, men nå prøver jeg virkelig å se det positive. Prøv det du også! Det finnes noen gode opplevelser rundt alle mennesker der ute.

-Spør vennen din om hen vil finne på noe, og møt hverandre! Det kan hjelpe på psyken din og du blir lettere til sinns.

-Har du en menneske eller en ting som bare gjør deg glad? Møt det mennesket! eller, ha med den tingen hvor enn du går. Eller har du en hobby som du bare har kjempelyst til å prøve? Prøv det!

Jeg avslutter med et sitat: "You must be the change you wish to see in the world" -Gandhi


Til forsiden