Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Når et lite "Hei" nærmest redder dagen ...

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Når et lite "Hei" nærmest redder dagen ...

jan 13 2016 - 02:58
Etter å ha isolert meg inne på rommet i flere dager, i angst for å være ute blant mennesker, tok jeg mot til meg og bestemte meg for å ta en tur rundt området for å få litt frisk luft ....

Jeg følte meg ubekvem og klomsete i gangen. Usikker på hva/hvor/hvem jeg skulle feste blikket på. Etter å ha gått en 10min, krysset jeg veien. Til min store overraskelse var det en fremmed som sa "Hei", etterfulgt et smil i gående retning. Jeg ble så overrasket at jeg for sent klarte å mumle det samme tilbake. Jeg turte ikke å snu meg tilbake etter vedkommende i i frykt for å virke unormal.

Der spaserte jeg da videre. Nå var det jeg som hadde et lite lurt smil om munnen. Et lite håp, om du vil. Utrolig hva slags effekt et lite smil og et "hei" kan gjøre et menneske

Noen som har opplevd at et tilfeldig "hei", har gjort godt?
Avatar

Hei

jan 13 2016 - 18:29
Ett hei kan redde dagen,det er sikkert. Det handler om å være medmenneske. Ett smil og ett hei er gull verdt <3
Avatar

Re: Når et lite "Hei" nærmest redder dagen ...

jan 14 2016 - 00:23
Godt beskrevet frisjel92. Kjenner følelsen av fobi, klossethet og dårlig gange. Utrolig hva en liten oppmerksomhet kan gjøre for å løfte en opp og redde dagen. Jeg har opplevd det samme :)
Avatar

:-)

jan 17 2016 - 19:36
Eg har også opplevd dette, då vart alt lettare. Eg byrja å sjå meg rundt, og skjønte at eg er like viktig som alle andre! :-)
Avatar

Re: Når et lite "Hei" nærmest redder dagen ...

feb 23 2016 - 17:52
Jeg opplevde dette.
Men det var ikke et smil og et hei det var smil og at jeg jeg ble vinket til av en bussjåfør som er veldig hyggelig. :-D
Avatar

Hei ! med et hjertelig smil.

mars 5 2016 - 21:26
Jeg har også opplevd å få et HEI av en forbipasserende ukjent person, i en vanskelig situasjon, Det føltes som alle byrder forsvant, og jeg ble veldig gald i mitt indre.
Avatar

:)

mars 13 2016 - 23:18
Den tid tilbake jeg slet veldig med angst og isolasjon, var det utrolig hjertevarmende om noen hilste på meg slik du beskriver :) det sitter igjen noen dager etterpå også. Hyggelig å høre at det varmet dagen din.
Avatar

Re: Når et lite "Hei" nærmest redder dagen ...

juli 5 2016 - 14:52
Jeg kjenner meg igjen i den ubehageligheten det er å være ute iblant folk, hvor det kan føles skummelt og ubekvemt, men så få en kommentar eller bare et hei fra en fremmed kan hjelpe så vanvittig mye. Til tross for min angst for å være blant mennesker, har jeg knall blått hår, og det er egentlig ganske ofte at jeg kan få kommentarer på at håret mitt er fint eller kult eller spennende, og selv om det er vanskelig å svare på sånn kommentarer, eller at jeg ikke klarer å reagere med ord, så gir det meg en god følelse inni meg.

Selv pleier jeg å smile til de fleste jeg går forbi, for jeg vil heller bli oppfattet som en hyggelig person enn noen som lusker i skyggen. Verden blir litt lysere for meg, og kanskje til og med for andre.
Avatar

Re: Når et lite "Hei" nærmest redder dagen ...

juli 13 2016 - 12:28
Et vennlig smil og et hei kan gjøre underverker...Det er sikkert og visst
Til forsiden