Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Musikk,gitar er livet:)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Musikk,gitar er livet:)

mai 18 2011 - 08:59
Det som virkelig gjør meg glad og som er en god terapi for meg er musikk! Lytte til god musikk,når jeg er sinne,lei,oppstemt,lykkelig,redd,urolig ect musikken gir utslipp for alt-får ut all gørr!!
Jeg elsker å dra på konserter og festivaler,gir meg min dose av lykkerus,som jeg ofte trenger for å holde ut:)
Ellers så spiller jeg el. gitar nesten hver dag,kan spille i flere timer og koser meg!
Avatar

Re: Musikk,gitar er livet:)

mai 19 2011 - 06:01
Musikk er ofte ganske avslappende og får deg på andre tanker. Så ja, musikk er herlig. Spilte slagverk før. Så ja kan være ganske avslappende å drive med musikk, dra på festivaler etc =)
Avatar

Re: Musikk,gitar er livet:)

okt 19 2011 - 22:15
Samme her. Elsker å spille elgitar, akustisk gitar, bass, gå på konserter, festivaler. Musikk er absolutt noe av det viktigste i livet mitt, og har hjulpet meg gjennom mange tunge stunder, for å si det mildt.
Avatar

Re: Musikk, gitar er livet :)

jan 4 2016 - 22:06
Hei, ja jeg føler meg veldig enig med deg!
Musikk er herlig, hvordan kan du ikke elske det? Jeg spiller selv piano og lærer meg selv gitar, skulle gjerne hatt flere timer til å øve fordi jeg bare elsker lyden av musikk, men har aldri nok tid, haha!

Gitar er veldig morsomt å prøve å lære, jeg kan selv noter så jeg vurderer å lære meg gitar med noter eller eventuelt tablatur :)

Siden du spiller el- gitar så sjekk ut dette bandet: MY chemical romance!
Sangen teenagers har et heftig riff!
Elsker bandet, de har altfor mange gode sanger og ja! Sjekk dem ut om du vil!

Hilsen musikkelsker jente 14 år :)
Avatar

Har gitar æ og.

mai 18 2016 - 08:13
Æ kan bli deprimert.førr æ e så go på gitar...men men....æ kan bli bedre...også har æ mye bilda animert/data...som passe tell musikk....og har hatt noen hjæme fæsta der æ sett på video å hypnotiser ...har flere1000bilda ca2tima.....nu må æ finn ei støre sene...ingen tvil...har prøvd blogg men e ikke plass nok hihihi...
Avatar

Hei!

feb 28 2017 - 23:01
Jeg har spilt gitar hver dag i 27 år,opptill 10 timer dagelig,men nå nylig har jeg så smått begynt å merke at håndleddene og tommelen på høyere arm har blitt kronisk sliten,(har spilt mye klassisk gitar),så det er viktig å varme opp i håndleddene før man begynner å spille,selvom det er kjedelig å varme opp,selv har jeg aldri gjort det,og det ser ut som det har straffet seg. Arve Tellefsen er 80 år og spiller fiolin like fint ennå,han har nok varmet opp på riktige måten,gamle rockemusikere sliter ofte mye med leddene. Må være herlig å ha muligheten til å få øve så mye man orker!
Til forsiden