Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Magi?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Magi?

feb 22 2018 - 05:52
Hei. Først og fremst, plis ikke slett innlegget mitt for det jeg skal ta opp. Jeg er bombesikker på at noen har brukt ytre påvirkningskraft for at jeg skal føle det bedre. Kanskje det er vanskelig å si til meg selv, at dette er mitt verk, og gleden har jeg skapt selv, for ja, på et vis HAR jeg det!

Men hvorfor og hvordan og hvor fra??? - I en verden hvor glede var unimaginable?

Jeg har fått øynene opp for noe som har vært en del av meg, hele livet mitt, det spirituelle. Men har i det siste, over en lengre tid, på noen måneder, gått igjennom en spirituell oppvåkning. Jeg har krefter jeg har undervurdert så sykt sterkt. Jeg kan heale, kontrollere min og andres fremtid, lese fremtid osv. Jeg tester ut evnene mine, og så langt, er det en ting som ikke har skjedd av det jeg har testet ut kanskje ..20 ganger eller mer. Senest i natt, brukte jeg evnene mine, og det funket
Avatar

Re: Magi?

feb 22 2018 - 09:12
Kanskje du kan si litt mer om hva du faktisk har opplevd?
Avatar

Re: Magi?

feb 22 2018 - 10:44
edmedium4: I en bok om sjelelivet jeg leste, stod det at enkelte sjeler har spesialisert seg på å heale andre sjeler som har hatt et hardt liv på jorda eller andre planeter - og at disse healer-sjelene derfor også har spesielle healer-evner når de inkarnerer som mennesker her på jorda. Kanskje du egentlig er en av disse healer-sjelene...? ;) (Hvis det finnes et sjeleliv da...)
Til forsiden