Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Life is good

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Life is good

jan 22 2020 - 22:20
Etter ett rett og slett tragisk og deprimerende år med samlivsbrudd, mye angst og depresjoner med tilhørende selvmordstanker og mistet min kjære mormor ser jeg nå lysere på livet. Det var når min mormor døde jeg fikk en liten vekker. Det var null tegn på at hun skulle forlate oss, så jeg kjente veldig på det at man ikke vet når det er slutt og jeg vil gjerne ha det så bra så mulig resten av tiden jeg skal være på denne jorda.
Og den eneste som kan gjøre noe for det er MEG SELV.
Så tok ett oppgjør med meg selv, åpnet meg opp for en veninne og hun har vært en fantastisk støtte de siste månedene. Og det har utviklet seg til litt mere enn ett vennskap???? Etter å ha sittet på ræva i sofaen i over 2 år etter at jeg mistet jobben og trøstespist og gradvis ødelagt meg selv med å legge på meg masse og bli i dårlig form, har jeg nå begynt å gjøre noe med det også. Gått ned 15 kilo på under 3 mnd, blitt i mye bedre form og har fått meg jobb. Så bra som jeg føler meg nå og har det nå har jeg ikke hatt det på evigheter. Og det kun ved å si til meg selv at det kun er meg som kan gjøre noe for at jeg skal få det bedre.
Jeg sier ikke at det er så enkelt som det, for det er det ikke. Jeg brukte tid på overbevise meg selv om det men når jeg først begynte og kunne se resultater av det gikk det lettere.
Men med gode støttespillere og tro på seg selv er alt mulig. Har også fått tips og råd fra andre på denne siden og flere samtaler med andre brukere på denne siden.
Mitt råd til andre er å være åpen om det man sliter med og ha troen på seg selv. Man er sterkere og klarer mere enn man tror. :)
Avatar

Re: Life is good

jan 24 2020 - 17:56
Takk :-)
Det var hyggelig lesning og fin motivasjon.
Lykke til videre.
Til forsiden