Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg kom meg gjennom hjemmeeksamen!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg kom meg gjennom hjemmeeksamen!

mai 4 2016 - 19:55
De siste to månedene har vært utrolig tunge, med mange tunge tanker og en del angst. Denne uken har jeg hatt tre dagers hjemmeeksamen der jeg skulle skrive 4000 ord. Det føltes som en helt uoverkommelig oppgave, og jeg var sikker på at det aldri kom til å gå, men jeg var fast bestemt på at jeg skulle gjøre et ordentlig forsøk.

Den første dagen skrev jeg bare 500 ord. Det så rimelig mørkt ut.
I går skrev jeg 1400 ord til. Et ordentlig skippertak, men var det nok? Jeg var jo fortsatt bare såvidt halvveis...
I dag overrasket jeg meg selv med å skrive hele 1750 ord! Jeg fatter ikke hvordan jeg greide det, men jeg tror det at jeg våknet til nyvasket kjøkken (takk, samboer!) og strålende sol ute gjorde at jeg fikk litt sårt tiltrengt overskudd. Litt over 3600 ord var nok, i og med at de godtar +/- 10%, så nå er oppgaven levert, og jeg er forhåpentligvis 15 studiepoeng rikere - og minst 20 kilo lettere! Jeg forventer ingen toppkarakter, men er nokså trygg på at jeg har bestått, og det er det som var målet mitt.

Dette gjorde så utrolig godt, og jeg er sikker på at det vil ha mye å si for den psykiske helsen min framover. Jeg klarte å overvinne en utfordring som jeg trodde var umulig. Jeg er stolt av meg selv!
Avatar

Superbra!! :D

mai 10 2016 - 08:53
Så utrolig bra! :D
Dette var gøy å lese. Utrolig fint at du bestemte deg for å gi alt. Og 3600 ord er jo superbra! Du har all grunn til å være stolt av deg selv, kjempebra!
Jeg er helt sikker på at du har bestått, og at du vil få det bedre :)
Lykke til videre! :D
Avatar

Herlig :)

mai 10 2016 - 09:18
Gratulerer, og takk for at du deler opplevelsen med oss! Glad på dine vegne :)
Avatar

Pusslete sy mann

mai 10 2016 - 09:32
3600 ord i hvilken som helst reke følge e nydelig...
Avatar

Enda en opptur!

mai 25 2016 - 19:45
I dag fikk jeg vite karakteren. Jeg hadde som nevnt ingen forventninger om å få toppkarakter, og ville vært sjeleglad bare for å bestå. Men jeg fikk faktisk en C, noe jeg er superfornøyd med! Juhu :-D

Tusen takk for oppmuntrende kommentarer, forresten! :-)
Avatar

Re: Jeg kom meg gjennom hjemmeeksamen!

mai 25 2016 - 19:59
Gratulerer :) Det gir vel motivasjon med å fortsette videre!
Avatar

Re: Jeg kom meg gjennom hjemmeeksamen!

mars 28 2017 - 00:13
Gratulerer (ett år på etterskudd:-), og dette innlegget minnet meg på godfølelsen etter frustrasjon, angst og anstrengelser! Takk:-)
Til forsiden