Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg kjenner på godfølelsen!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg kjenner på godfølelsen!

mars 12 2016 - 02:59
Etter noen dager med fusterasjon, jeg har hatt "lite" sammenbrudd eller hva jeg nå skal kalle det som jeg hadde tidligere i uken. Så har dette ordnet seg litt mer. Etter som jeg nevnte dette til min lærer at jeg slet litt på privaten og med oppgaven min, noe jeg fikk tilbake som svar at min lærer synes var trist.

Om onsdagen hadde jeg veiledning ang. min semesteroppgave i exphil ( og min siste før innlevering som er nå til uken! ) kom dette samtaletemaet opp under veiledning. Men ikke noe mer spesifikt enn at jeg synes det med konsentrasjonsvansker, lærevansker osv. er en kombinasjons som er grunn. Og at selvtilliten og usikkerhet er noe jeg sliter en del med, som ikke er noe rart, da dette også henger sammen med vanskene og det er dette som gjør det vanskelig for meg. Den største angsten min er å feile, det er noe som også henger i meg. Etter så mye nederlag og stagnasjon jeg har opplevd de årene i grunnskolen. Men jeg må ikke glemme hvor langt jeg har kommet, og det er sant. Som ble påpekt. For jeg har masse potensiale og er viljesterk!


Etter praten sitter jeg igjen med en god følelelse, nå så har jeg også tro nå om at denne oppgaven vil kunne gi meg bestått i faget. I alle fall så påpekte min lærer at han trodde det! Det er bare fantastisk at andre ser et potensial jeg ikke har sett så mye til i det siste, men om onsdagen fikk jeg det bekreftetet det også. Jeg har jo allerede fått respons fra lærer underveis i hele prosessen nå, og den har vært god. Jeg som har fått enormt med god hjelp og støtte underveis, så må jeg jo si det er nesten så jeg begynner å tro at det er meningen at han vil det skal gå bra, kanskje også litt bedre enn bare bra? altså levere en god oppgave? Bare har fått en litt underlig følelese på det underveis da han har hjulpet mye til her. Som andre medstudenter har sagt til meg også at:"du er utrolig heldig!". - Jeg føler meg heldig også. Så jeg håper jo det vil gå bra med denne semesteroppgaven i Exphil. Men så klart alle lærere vil jo se studentene sine lykkes!

Det ligger sikkert ikke noe mer dypt enn det. For jeg har jo blitt fortalt på forhånd at jeg har krav på dette, ekstra hjelp. Det var etter at jeg fortalte om lærevanskene mine osv. for en mnd siden. Da sier man ikke nei takk, da det er en professor som tilbyr denne hjelpen, men også din egen lærer i faget så jeg takket jo pent til det,da han gjerne vil hjelpe. Og det har fungert veldig bra til nå!!
Avatar

Ville bare si

mars 13 2016 - 23:15
Lykke til med semesteroppgaven din.
Avatar

Hei :)

aug 27 2017 - 12:53
Ble veldig Rørt nå av det flotte du har skrevet og Fortelle din historie. Det gikk rett i hjertet mitt, du må være stolt av deg, vi kan gjerne bli bedre kjent med deg, har ingen venner lenger enn på jobb da hehe, men ikke lenger på fritiden. Klemmer til deg. ;)
Til forsiden