Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg er ikke dum

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg er ikke dum

jan 8 2019 - 00:26
Jeg har slitt lenge med lav selvtillit, spesielt vedrørende intelligensen min. Jeg sier som regel ikke de rette tingene. Jeg har ikke en kjapp tunge (som ofte følger et kjapt vett). Noen ganger så jobber sinnet litt tregere enn jeg skulle ønske.
Jeg har nok vært student lenger enn gjennomsnittet, og slitt med tunge depresjoner alle årene det gjaldt. Dette gikk ut over skolegangen min, og selv om jeg fullførte studiene så var de svært dårlige til gjennomsnittlige karakterene jeg fikk en slags bekreftelse på hvor begrensede evner og intelligens som jeg syntes jeg hadde.

Men i fjor klarte jeg endelig å bryte løs fra de psykiske plagene mine. Jeg startet på et nytt studie mens jeg følte meg frisk og lykkelig, og for første gang var jeg faktisk motivert til å studere! Jeg gledet meg til å gå til forelesninger. Oppgaver og eksamener fylte meg med besluttsomhet, ikke gru.
Og vet dere hva? På to av mine eksamener i fjor, så fikk jeg A.
Jeg er nok fremdeles ikke den skarpeste kniven i skuffen, og de A'ene har jeg jobbet for - men endelig så har jeg selvtillit til å si høyt for meg selv, og tro på det, at jeg er ikke dum.
Til forsiden