Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Impulsivitet er Frihet til å være

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Impulsivitet er Frihet til å være

nov 20 2018 - 23:42
Jeg velger å starte hver dag som et blankt ark, hvor jeg vet minst mulig om det dagen vil bringe. Jeg bringer derfor min oppmerksomhet tilbake til det jeg lever i hvert øyeblikk....og følger hvert skritt jeg impulsivt tar fra jeg slenger det første benet ut av sengen. Jeg velger å ikke tenke "hva jeg skal gjøre etterpå", men er helt tilstede...i det jeg puster inn det kalde vannet i ansiktet, kjenner smaken av tannpastaen i munnen, rene klær på kroppen, føttene i myke tøfler, varm sildring av te nedover halsen, kald frukt mot ganen, logringen til hunden som vil omfavnes og ut på tur, frisk fuktighet på ansiktet mens jeg puster inn skogen, takknemlighet over å være blandt trærne...jeg snur når kroppen vil det, søker varmen inne....men vet fortsatt ikke hva som vil tennes i meg....hva blir neste impuls? Sitte i stillhet foran peisen? skape og sy en ny kjole? bake et nytt brød? danse til musikken på radioen? vaske huset mens jeg synger med hele kroppen? leke med kattene? skrive i gruppene jeg har på nettet? jobbe litt? sove? finne svaret på en livsgåte?
le og fnise over alt og ingenting? gråte av takknemlighet for at livet nå er så vakkert? Å ikke vite hva som vil ta tak i meg og bringe meg inn i en opplevelse er for meg en Frihet. <3
Avatar

Nydelig

nov 20 2018 - 23:52
Det var vakkert skrevet, takk skal du ha! Prøver også å leve i øyeblikket, men får det bare til bitte litt. Men hvert øyeblikk man klarer å være i og bare være, er fint.
Til forsiden