Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hva som gleder meg

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hva som gleder meg

nov 1 2019 - 03:36
Tenker bare å dele noen generelle råd om hva som gjør livet mitt verdt å leve, og hva som har gjort det opp igjennom.

- Livsrefleksjon. Å skrive ned tanker på notisblokk på pc. Lagre samtaler og diskusjonsutveksling jeg har hatt med andre. Å lese ting jeg har skrevet for mange, mange år siden, gir meg indre styrke. Jeg kan tenke "jøss, var jeg virkelig så vis på den tiden?" Dette anbefaler jeg andre å gjøre også. Skriv om livet, om tanker, om mennesker, om ideer, hobby og alt mulig.


- God og næringsrik mat. Kjøpe inn ingredienser og lage et næringsrikt og velsmakende måltid mat fra bunnen av. Jeg er glad jeg har hatt disiplin til å gjøre dette fra tid til annen opp igjennom. Litt usunn mat kan også hjelpe på humøret. En balanse er viktig.


- Å nyte en solrik dag. Gå en runde gjennom byen, sitte på et sted med utsikt og nyte utsikten og frisk luft. Se folk og liv røre seg. Jeg kan også like regn, det gir meg en indre ro når det regner ute. Da føler jeg at naturen får vannet og renset seg litt, og det er noe jeg føler harmoni med.


- Gode mennesker. Når man er heldig og møter noen med godt humør og respektfull holdning. Da blir dagen min bedre. Slike mennesker gjør livet verdt å leve.


- Humor. En morsom film, en morsom serie, spesielle hendelser som får en til å le.


- En god natts søvn. Å våkne opp uthvilt føles veldig bra. Da føler jeg at det er lettere å leve, og fokuset på det negative har liksom forsvunnet for en god stund. Så, god søvn er viktig for meg. Ikke alltid man får det til, men det gjør meg i hvert fall glad.
Til forsiden