Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hva som gjør meg glad!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hva som gjør meg glad!

feb 21 2018 - 18:34
Det er ingenting som er så herlig som å høre datteren min le, eller enda bedre at vi ler av noe sammen som vi synes er morsomt. Hun liker også å underholde for meg hjemme på stuegulvet. Jeg lo som jeg fikk vondt i magen da hun hadde dukketeater sammen med ei venninne av meg og hun gir "alle ting" liv. Venninnen min skulle altså være slange og slangen skulle skremme oss, som ikke var særlig skremmende. Så hoppet det plutselig fram ei tavle som begynte å prate. Da ble vi skremt ...Det var datteren min som hadde rollen som tavla.

Det er fantastisk å høre yrende fuglekvitter fra treet til naboen i februar ute i kulda. Musikk gir meg utallige timer med glede og fungerer vel som en slags terapi for meg. Jeg leser også mye bøker og det er egentid for meg, da kan jeg forsvinne litt inn i boka og leve meg inn i historien om den virkelig fenger meg.

Noe av det beste er når våren kommer og det begynner å spire og gro og blir litt varmere ute. Spise årets første norske jordbær og ta med god mat og dra til stranda og bare være. Det er ikke alltid så mye som skal til for at dagen blir litt bedre et smil og noen hyggelige ord i kassa på Rema eller hjelpe noen turister som trenger å finne et hotell, disse småtingene. Det kan bety mye å gi og mye å få..
Avatar

Re: Hva som gjør meg glad!

feb 21 2018 - 18:40
Så fantastisk opplevelse det måtte være!
Gleder meg på dine vegne ;-)
Avatar

Re: Hva som gjør meg glad!

april 25 2018 - 17:57
En god familie er noe av det mest viktigste man har i livet. Du beskriver det så godt det jeg håper jeg har i vente i fremtiden når jeg får mitt eget barn en gang. Jeg håper du får en flott vår videre! :D
Avatar

Re: Hva som gjør meg glad!

mai 20 2018 - 22:37
Å oppleve Norge gjør meg glad.
Til forsiden