Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hva gjør meg glad

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hva gjør meg glad

april 11 2018 - 21:01
Mye på denne nettsiden dreier seg om depresjon, angst og andre problemer.
Derfor var det godt å finne denne siden, der man kan dele det som gleder. Jeg har vært mye plaget med depresjon for en del år siden. Jeg var heldig og filmen medisin, som passet utrolig godt for meg. Har brukt den i over 20 år, og føler at den virker som et filter.
Jeg er flink til å kose meg i hverdagen, liker å spise god mat og av og til litt vin.
Dessuten har jeg en hund, som får meg ut i all slags vær. Om jeg er litt tung en dag, letter alt bare jeg kommer meg ut. Det er veldig sosialt å ha hund. Man kommer i snakk med folk stadig vekk, og jeg er veldig glad i hunder. Gjennom denne interessen, kommer jeg i snakk med folk, hvor jeg enn er, og det gir meg så mye glede.
Musikk betyr også mye, og jeg er en flittig bruker av YouTube. Der finner man all slags musikk, og man kan gå på oppdagelsesreiser i musikken.
Jeg liker godt å lese dikt, og opplever dikt nesten som en meditasjon.
Det beste er likevel å være sammen med barnebarna. De gir meg så mye glede. I det hele tatt å være sammen med barn, er herlig. De er så spontane og fine.
Det er fint å være sammen med andre, men også viktig med egentid. Jeg trenger mye tid for meg selv, for å slappe av og ta meg inn.
Lykke til med jakten på gleden i hverdagen!
Til forsiden